Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun ATA Radyo BMN'deydi!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynı şekilde...Bir de soru değil ama bir sitem diyelim.... Bir köşe yazarının (spor yazar olsa dahi) dünya görüşünün yazılarına yansımasından daha tabi bir şey olamaz. Nasıl ki rahmetli Kazım ın dünya görüşü değil müziğine Trabzonspor a bakışına bile tesir ettiyse Ergun abinin kimi yazılarına siyaset sosu katmasına eyvallah derim...Diyoruz...Lakin Allah aşkına abi Umut un namazı ile gol atamaması arasında nasıl bağ kurdunuz ???...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
ben de ısrar edeyim bari...kısmen cevaplanmış olsa da son kısmını önemsiyorum...benim de sorum , Trabzon Gazeteciler cemiyeti başkanı olarak Trabzonsporun yerel basındaki yeri ve önemi nedir ? Trabzonda kaç günlük gazete çıkıyor ? Trabzonspor olmasa bu sayı kaç olurdu? Yerel Medya bu kadar güçlü olur muydu? bir de yerel medyanın gelişimi için geniş katılımlı (özellikle şehir dışından gelecek entellektüel birikim olan kişilerle) bir sempozyum düzenlenemez mi ?Yorum
-
Ergun beye çok teşekkür ediyorum,yüreğimize su serpti
Özellikle Konya ve Antalyadaki maçları izliyecek olması beni ayrıca mutlu etti,
Daha genele yayıp fikir beyan etmesi bizim düşüncelerimizi yansıtıyor,tekrar teşekkürler.
@Selami
Ben il temsilcisi değilim
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
iyi yayınlar,sorum şu:
bizim kadromuzdaki ve karadenizspordaki genç oyuncularımızı izleme şansımız olmadığından onların performanslarını çok merak ediyoruz.
idmanları seyretme şansı oluyormu? sene başında ve devre arasında büyük umutlarla aldığımız oyunculardan hangileri önümüzdeki senelerde yıldız olarak karşımıza çıkabilir?
özellikle faty papy,göksu,sami,fatih,eren ve ismail hakkındaki düşüncelerini alabilirmiyiz?Yorum
-
ben de çok sevindim , iyi takip ettiği belli oldu...Ergun beye çok teşekkür ediyorum,yüreğimize su serpti
Özellikle Konya ve Antalyadaki maçları izliyecek olması beni ayrıca mutlu etti,
Daha genele yayıp fikir beyan etmesi bizim düşüncelerimizi yansıtıyor,tekrar teşekkürler.
@Selami
Ben il temsilcisi değilim
Yorum
-
-
Erdal öyle derin mevzulara dalıyorki,Ergun beyde sanırım cevaplamaktan ziyade hattan düşmeyi yeğliyor
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Öncelikle İyi Yayınlar Abi...
Ergun abiye şöyle bi sorum olucak...Yayının başını dinleyemedim özür dilerim...
Acaba Ts yönetiminde görev almayı hiç düşündümü yada böyle bi teklif geldimi eğer cevaplandı ise dikkate alma bu soruyu...
Gençlerimizden hangilerinin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyor (Ben Göksu dan çok ümitliyim...)" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "Yorum
-
Yayın gitti ne ise de bu gidişlerde keşke şu erozyona uğramış Karadeniz müziği numuneleri girmese...Elbette benim bakış açım ve elbette ki üstün müzik yoktur farklı müzik vardır...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Soru: Kadrodaki genç oyuncuların forma şansı bulamamasını neye bağlıyorsunuz ? Ersun hocanın sürekli aynı 11 de ısrar etmesi doğru mu?
İyi Yayınlar
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
-
Ovvv İşte Bende Bundan Korkuyordum Geç Kaldım İyimi..
İyi Yayınlar..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum