Bağlama iyi ama şive yapacağız diye zorlamışlar sanki...
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun ATA Radyo BMN'deydi!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Selami ilk soru benim...En yaşlı benim ona göre
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yorum
-
BMN Radyo hakkaride de yayında....BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Arkadaşlar gecikme için özür dileriz, 5 dakika içinde Ergun Ata yayında olacak.
Teknik aksaklıklar yakamızı bırakmıyor, nazarlığımız olsun bu da.
Ben şimdi çekildim, yayın yeniden Selami'de. Sorunsuz olur inşallah.
Bu arada sorduğunuz şarkıyı Uğur Sönmez Söylüyor, Ander Sevdaluk adı da...
Yorum
-
Trabzon kamuoyunda, Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular arasında ve dahil diasporadaki Trabzonsporlular arasında yaygın bir kanaat var. Şu ki; Trabzon da ağırlığını eski futbolcular ve kunduracılar sakinlerinin oluşturduğu bir "derin Trabzon" var. Bu gayrı resmi yapı mikro milliyetçilikten menfaat gözetmeye son tahlilde Trabzonsporumuzun zararına olan tutum ve tavırlar sergiler ve bunları organize eder....
Bu söylentinin gerçeklik payı varmıdır?...Derin Trabzon olarak adlandırılan yapı sahiden organik bir yapımıdır?...Böyle bir yapının varolduğuna inanıyorsanız bu ağabeylerin öncelikleri Trabzonspormudur?...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Bir de soru değil ama bir sitem diyelim.... Bir köşe yazarının (spor yazar olsa dahi) dünya görüşünün yazılarına yansımasından daha tabi bir şey olamaz. Nasıl ki rahmetli Kazım ın dünya görüşü değil müziğine Trabzonspor a bakışına bile tesir ettiyse Ergun abinin kimi yazılarına siyaset sosu katmasına eyvallah derim...Diyoruz...Lakin Allah aşkına abi Umut un namazı ile gol atamaması arasında nasıl bağ kurdunuz ???...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

20:00 değilmiydi?

Yorum