Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun ATA Radyo BMN'deydi!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Geleyim soruya.
Ergun abi senin için başlık açtım takip ediyomusun ?
Bu soru espri niyetliydi.
Asıl soru. Ergun abi takım içindeki hava nasıl ? Yani başkanımız ile Ersun hocanın arası ne durumda ? Son haftalardaki mağlubiyetlerde bu ikili arasında bir görüşme yapıldımı ?
Teşekkür ederim.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~Yorum
-
-
Yorum
-
Selami sorumu sormazsan var gerisini sen düşün. Açık açık tehdit.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~Yorum
-
Diyecek söz bırakmadınız... Helal olsun,sağolun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Ergun Ata Radyo BMN'de
02.04.2009
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Fanatik Gazetesi Yazarı Sn. Ergun Ata, üyelerimizin sorularını cevaplamak ve görüşlerini bizlerle paylaşmak için Radyo BMN'de olacak.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Fanatik Gazetesi Yazarı Sn. Ergun Ata, üyelerimizin sorularını cevaplamak ve görüşlerini bizlerle paylaşmak için Radyo BMN'de olacak.
2 Nisan 2009 Perşembe akşamı saat 20:00'da Radyo BMN, Trabzonspor'u konuşmaya, Gazeteci - Yazar Ergun Ata ile devam edecek. Selami Gürpınar'ın hazırladığı programımıza üyelerimiz de soruları ve görüşleriyle katkıda bulunacaklar.
İnternet üzerinden yayın yapmakta olan Radyo BMN'yi ana sayfamızın sol tarafındaki menüdeki "Radyo BMN" düğmesine basarak takip edebilirsiniz.En son UğuR tarafından düzenlendi; 02.04.2009, 14:26.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesiYorum
-
ben acayip şüphelendim ama DJ'lerimizden
Geçen perşembe de özel yayın yapılmıştı KVP yayını olmamıştı
Bugün de olmazsa anlayacağım ki bu işte djlerin parmağı var
Yorum
-
Ergun Ata'yı özellikle siyasi görüşlerini yazılarına yansıtması nedeniyle pek sevmiyorum.
Ama Radyo BMN'nin gelişimi açısından önemli bir gelişme
Bravo Selami
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
....

Yorum