📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Barack Obama'ya doğru bir gidişat var Radyo Bmn'de
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Ergun Ata'ya şu soruyu sormanızı rica ediyorum.Zira ben akşamları radyoda olamayacağım. ''Ersun Yanl istifa etti'' haberi yerel medyada patladıkdan sonra Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda dikkatinin bu tür gereksiz haberlerle hocanın ve takımın yıpratıldığına inanıyor mu?
Ayrıca bu haberi yapan Medya Trabzon internet sitesini, Trabzonspor gazeteciler cemiyeti olarak neden kınamamışlar? Aslında haberi yapan Cevat Kol gibi söylensede bu işin arkasında Medya Trabzon adlı internet sitesi var.İhale Cevat Kol'a kaldığına göre, gazeteciliğin doğru ve ilkeli haberler yapmak adına onun kınanması gerekmiyor mu? Eğer bu kınama yapılmadıysa bunda Cevat Kol'un Trabzon gazeteciler cemiyetinde genel sekreter olmasının bir nedeni olabilir mi?
Tebrikler BMN Radyo....
Gamze konuk konusunda geride kaldı....
O da yakın zamanda bombayı patlatır herhalde....
uğur abi gamzenin konuk konusunda düşüncesi halil yazıcıoğlu imiş. ama ben ondan önce davranınca o alamadı. ama sağolsun yardımları ile yanımızda oldu.
bu arada ali fuat abinin de güzel sözleri ve hoş dilekleri için teşekkürler.
güzel bir yayın olur inşallah..Colman ve Yattara'yı da bekleriz başka bir hafta
arkadaşlar yukarıya da yazdım. lig devam ederken futbolcuların bu tür yayınlara çıkmasına hoca pek sıcak bakmıyormuş. bu yüzden bu şimdilik imkansız gibi.
arkadaşlar yukarıya da yazdım. lig devam ederken futbolcuların bu tür yayınlara çıkmasına hoca pek sıcak bakmıyormuş. bu yüzden bu şimdilik imkansız gibi.
Çok haklısın Recep abi takım Ankara ya geldiğinde otellerine gidip görmek istediğimizdee otelin yanına bile yaklaşamamıştık Ersun hoca kimseyle görüşülmesine izin vermiyor onun için belki sezon sonu olabilir.
Radyo BMN gerçeketen güzel işlere imza atmaya devam ediyor.. Ama söyliyim alışkanlık olacak bizde sonra demedi demeyin...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum