Iyi yayinlar Recep abi...
Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Kolay gelsin kaptan. Dinleyemiyorum ama yayının kalitesinden şüphe etmiyorum. Radyo yayınlarına dönmeme sayılı günler kaldı. Seni rakibim ilan edeceğim Recep abi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Recep Abi Damardan Vuruyorsun.. "Sensizlik Öyle Zorki"..
Belki Gaza gelip Yayına Katılırım..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Yorum
-
Abi Tamam Programa katilanlar varmis
Ben Yarin Aksam katilirim
Buarda Abi okeye Basladik SOnucu Burdan Bildircez
Muchtar61-Kubilay sahin
Muhammet-Apocan28
Buarda Saal Istek Yaptigin icin
En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 21:11.Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
-
bende yeni üyeyim kolay gelsin dinliyorum ins bende katılmak isterim fatih erdoğanBiz İnandik 7 ye....
Yorum
-
Alkan 61 dinliyorum sizi, başarılar diliyorum arkadaşım,BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
çok güzel bu arada meslektaş da sayılırız bende radyo programcisiyim. allah sesine kuvvet versin.kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. ben trabzondan göc eden bi ailenin ferdiyim. bende her karadenizli insan gibi bordo maviye gönül verdim. Bordo mavi için ağladım bordo mavi ile sevindim. Onunla aşık oldum, onunla kalktım ,onunla uyudum. Ben bordo maviyim ben trabzonum ve en önemlisi BEN TRABZONSPORLUYUM. teşekkür ederim dinlemeye sonuna kadar dewam ediyorumBiz İnandik 7 ye....
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum