bence silva iyi. trabzonspor'u şimdi izleyin.solda alanzinho sağdan yattara ortada colman selcuk bence daha iyi günler bizi bekliyor
Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Olurmu Bu Hakem İngiliz Tarzı Yönetiyor Modern Hakem.. Niye eleştiriyorsunuz üründül öyle diyor..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
tamam mhk 1000 euro veriyoda...öteki milyon eurolari nereden aliyorlar????Biz İnandik 7 ye....
Yorum
-
Hakemlerin derdi kendilerini tatmin ve reklam. Bu noktalara çıkabilmek için de elleri mahkum diyet ödüyorlar.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette KudururlarYorum
-
Abi Çal Bi Tonyali Neşat Kendimize Gelelim..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Yorum
-
-
Recep ben sizi MSN ye ekledim, siz de ekleyin, aozgur4161@hotmail.comBİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Recep bu uşaktan ne çalarsan dinlerim
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
-
-
vay Adil Abi ..
Abi Radyodan Sesin Başka Bi Güzel Geliyor
..
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Yorum
-
kolay gelsin recep abi25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum