Radyo BMN | Salı 20:00 - 22:00 | alkan61 / Recep
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arada ses gidip gelior hatta şarkı birden söz atlıyor
bir kolbastı bekliyoruz
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---Yorum
-
-
ses gitti yok''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
-
Yorum
-
konuyu fazla dagitmak istemiyorum ama söylediklerim bunu yapan kendi taraftarlarimiz icinde gecerlidir bu tür tezahuratlarin futbol sahasinda yeri yokYorum
-
ben yayından çıkmak zorundayım üzülerek
recep abi kusura kalma hayırlı yayınlar...
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
-
ses geliyor...''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
-
iyi yayınlar abi...eve yeni girdim dinlemeye başladım
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.Yorum
-
Kolbastıııııııı......
Koop Koop..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum