"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
ben alanzinho ya vasat diyenlere anlam veremiyorum
beşiktaş maçında 2.yarıda kendi sahamızdan çıkamadıkki atak yapalım ama gazeteler hala alanzinho ya vasat diyorya ben buna bir anlam veremiyorum adam tek başına gidip gol atacak hali yokya gökhan bile defanstayken
yattara konusunda katiliyorum ama umut bulut konusunda katilmiyorum sana hatta tek forvetle maca cikmamiz daha iyi olurdu ve cabuk oyuncularimizi kullarak sonuca rahat gidebilirdik
maci orta saha oyuncularinin etkisizligi nedeniyle kazanamadik
umutu sevmem ama umut 8jk maçında basıyordu güreşiyordu... umut oyundan alınmamalıydı!
Tiyatro sanatçısı Gazanfer Özcan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
iyi yayınlar recep abi...febe ve 8tas ın statlarında rakip takım seyircisinin tezahuratlarını duymak cok zor malum ayrılan kısım basık 61 de bile karsı tezahurat yaptılar ezikler!
Yorum