Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Anıl Caner

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Anıl Tsira'dan gözünun çok korktuğu belli,o çizimin yan olduğunu tam dicektin ki tekrar düz ve başarılı dedin,hiç yakıştıramadım hiç
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

1 saattir dinliyorum, gayet iyi, eğlenceli ve eksik dolduran bir yayın olmuş. Teşekkür ederim kendi adıma.

Yorum

Selman abi aşkolsun. Hangi yüzümüzü anlatacakmışsın?

Bu arada Anıl, bir solak olarak dünyanın % 10 luk kısmına dahil olan, ayrıcalıklı insanlardanız. Anlamayanlar, anlayamayanlar utansın.

Dip not; bilimsel araştırmalara göre solak insanlar, sağlaklara göre 9 sene daha az yaşıyor. Bunun sebeplerinden biri, dünyadaki tüm ürünlerin sağlaklar için yapılmış olması sayılabilir. )

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anıl Tsira'dan gözünun çok korktuğu belli,o çizimin yan olduğunu tam dicektin ki tekrar düz ve başarılı dedin,hiç yakıştıramadım hiç
          İşin birde şu yanı var benim zorumla anlattı yani.Zahmet etmişmiş

Yorum

Bu arada Erkan Oğur'dan harika bir seçimdi...
            Çok teşekkürler.

Yorum

İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Turan Şahin'in Trabzonspor'a yazmış olduğu parçayı çalda havaya girelim yavaştan Anıl ..
              ------------:hıh
              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• teşekkürler yayın için.benim haydar haydarıda haftaya çalarsın artıkiyi akşamlar
                Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

arkadaşlar dilerseniz erdem(chovy) gelene kadar yayına devam edebiliriz. istekleriniz de haftaya kalmamış olur.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Biraz rezil oldum() ama yinede güzel yayındı,teşekkürler
                    Herkese iyi geceler...

Yorum

Devam devam. )

Bu arada, çok güldüm yau, melek yüzlü şeytanlar he ? Görüşürüz. İBB maçında gelme buralara.

Yorum

Teoman için tekrar teşekkürler..

Bu arada sesin pek titriyor gibi gelmiyor heyecan filan kalmamış sende profesyonel olmuşsun
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

Ankara'dan 15 - 20 kişi çıkartabilirsek İ.B.B maçında İstanbulda olacağız İnşallah.
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

Anıl maça gel ama Gamze ve yandaşlarının yanında izleme maçı benden demesi

Yorum

Ula gelme o zaman Anıl

Yorum

Hayır ben daha uğursuzum banane Benim lanetim senin lanetini döver.

Yok yok, seninle yarışmak imkansız.

Hahaha, seni mi yok etmeliyiz ? Memnuniyetle...

...diyecek olan birçok kişi vardır eminim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X