Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Anıl Caner

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Erdem ula Erdem

Sadece sakaldan ayrılıyordu

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

O değil de ben nerde kayboldum onu anlamadım
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yeterki ONUR'suz
        olmasın
        aŞk
        !

Yorum

çekirdeğe hayır diyoruz bazılarınız yine çekirdeğe devam ediyor olmuyor arkadaşlar olmuyor

Yorum

Tsira Hareketi Engellenemez!!!
            Yeterki ONUR'suz
            olmasın
            aŞk
            !

Yorum

Tamda Tsira sözlerinin üstüne geldim Anıl. Liseli Tsiraları anlatırmısın .? Gamze anlattı ama birde senden dinleyelim

Bu arada iyi yayınlar.
              TSira- Şükran
              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Ula Anıl kara listeye girdin, benden söylemesi.

Yorum

İyi yayınlar kardeşim..
                  Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                  **Latocan**

Yorum

Ay bordo ay mavi uf uf uf ççç ççç ççç
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Gerçekten çok iyi bu marş, bir kez daha tebrikler Todoron. Seninle de sonunda tanışmış olduk.

Yorum

Ben sormasam ona kullanıcı adın ne diye sitede tanımayacaktık onu
                        Bu arada,Anıl Tsira hakkında söylediklerine katılmamak elde değil bütün gerçekleri gözlerinle gördün...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

todoron şarkı süper ya,.tebriklerrrrrr devamını bekliyoruz
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ula Anıl kara listeye girdin, benden söylemesi.
                            Koz 1 ve koz 2 diyorum başka da birşey demiyorum Anıl'a bulaşma

Yorum

İlk olarak SELMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koz 1 ve koz 2 diyorum başka da birşey demiyorum Anıl'a bulaşma
                              Abi aşk olsun.

Yorum

İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamda Tsira sözlerinin üstüne geldim Anıl. Liseli Tsiraları anlatırmısın .? Gamze anlattı ama birde senden dinleyelim

Bu arada iyi yayınlar.
                                Liseli TSira'lar değil, TSira adayları

İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben sormasam ona kullanıcı adın ne diye sitede tanımayacaktık onu
                                Bu arada,Anıl Tsira hakkında söylediklerine katılmamak elde değil bütün gerçekleri gözlerinle gördün...
                                Koray birşey mi dedin?
                                En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 03.11.2008, 21:08.
                                Fanatik Pacci

Yorum

Çalışıyor...
                                X