Radyo BMN | Anıl Caner
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar -
Yorum
-
Bir Gün Mutlaka!!Yorum
-
Aynen böyle devam Anıl. Harika giriş.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Ula bilgisaya virus girdi galiba
8 tane dinleyicin var Anıl haberin olsun=)
Ses tonun süper bu arada
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -Yorum
-
-
Anıl ses gelmiyo..
Mikrofona yapış,ses sistemi çökecek ses vermekten..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~Yorum
-
Arkadaşlar çok özür diliyorum ya. Bin tane prova yaptım, bin tane terslik geliyor başıma.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
-
Bir ufak deneme daha yapacağız.Eğer Vlkan Konak'tan sonra Eomer'in isteği çalmazsa yakarım bu programı
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
-
Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek pes ediyorum.yayını selçuk arkadaşımız devralacak.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Anıl hayırlı,uğurlu olsun yayının.
İyi, güzel,hoşta nereye tıklayacaz,nasıl dinleyeceğiz seni ? Nerde radyo linkin ?
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum