arkadaşlar anılda sorun çıktı ben sizler için bi liste yaptım, çalıyor şu an.
Radyo BMN | Anıl Caner
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kolay gelsin.. Anıl olur takma kafana..
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~Yorum
-
Hayatınızın bir daha geri gelmeyecek 20-25 dakikasını rezil ettiğim için özür diliyorum.Sabrınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Selçuk kardeşime teşekkür ediyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Anıl'ın kendinden geçen Sam Broadcaster programının düzelmesi için manevi desteğe çağırıyorum herkesi.
)
Haftaya, çok keyifli bir yayın gelecek inanıyorum.
Sloganımız;
''Sam amca* Anıl'ı yıldıramaz!''
Haftaya görüşmek üzere.
* Anıl'ın ifadesidir.
)
Yorum
-
Arkadaşlar bilgisayarımdaki programla alakalı sorun devam etmesi sebebiyle büyük ihtimal yayın yapamayacağım.Olur da halledebilirsek yayına biraz geç başlayacağım.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
20:30 itibarıyla yayında olacağım.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
teşekkürler arkadaşlar.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
-
arkadaşlar gerek maç hakkında, gerek çalmasını istediğniz şarkılar hakkında mesaj atarsanız daha rahat bir yayın olabilir
.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum