20 dakka şarkı dinlettim yemek yemeğe falan gittin dimi
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
eyyy değerli BMN Ankara üyeleri , bjk maçı ile ilgili düşünceleriniz nedir ? habu bjk maçını bi masaya yatırsanız , gelip gelemeyeceğinizi bizlerle paylaşsanız diyorum.
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Arkadaşlar bugün hem maç tan dolayı sesimizin kısılması hemde özel problemlerimden dolayı yayında olamayacağım, özel hazırlıklarım vardı ama maalesef çok üzgünüm hepinizden özür diliyorum..
Yorum