selda bağcan yalan dunya
Radyo BMN | Pazar 20:00 - 22:00 | Selami Gürpınar
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
-
Selami Şu Replikleri Lütfen Yavaş koy tırsıyom gece gece ççç..
Konya Maçında Kesinlikle Taktik Diyorum. Eğer diğer takımlar gibi defansa kapanırsa işimiz Yattaraya kalacaktır.. Ha olurda giray hoca haydaaa hucümm derse aynı antalya maçında olduğu gibi bol pozisyon bulabiliriz...
bu maçın diğer maçlardan farklı olacağını tahmin ediyorum.. Bakalım Hayırlısı..En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 01:02.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Valla Selami Veysel kesinlikle bize gol atacaktır adam takım değiştiriyor bize gol atmaktan vazgeçmiyor ama maçı sağolsun Jeff bize hediye edecektir.Bol bol şut çekmeliyiz.....Skor 3-1 Gökhan kesinlikle gol atacak bir hafta Umut bir hafta Gökhan atıyor bu hafta sıra Gökhan da...En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 01:22.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
ben geldim yine iyi yayinlar selami25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
selami suanda seni dinlemekde olan selman cem ve seda icin onur akin - asi ve mavi calarsan cok memnun olurum
kolay gelsin ...
Konya macina iliskin yorumum ise ligde kolay mac olmadigi goruldu
en zayif rakibin sivas oldugunuda bugun gorduk
umarim kazaniriz bu macimizi sivasinda ankara macina yorgun cikacagini dusunursek bizim icin guzel olacakdir... skor istersen zor bi tahmin olsada 3-1 aliriz diyorum goller umut gokhan ve yattara icimden gecenler
da yayin gitti selami
En son Cem Zırıh tarafından düzenlendi; 05.03.2009, 01:17.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol GüneşYorum
-
aha da bende selaminin sesi gitti ne oldi yine yauw25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
-
Yayın Gitti Sanırım..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum