Radyo BMN | Pazar 20:00 - 22:00 | Selami Gürpınar
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son cemilsezgin tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 23:15.GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
Hamsi baluk hamsi balukk
Gel zenci
Kari alma hamsi al aç dur hamsi ye parçasını istiyorum Selami
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
mehidi yarın forma gidelim ama ayıladın fasulyeleri bu geceden pişir yemek yapmadın diye yenge izin vermez bak sonraGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Ne bitmez şarkıymış yav, sabah oldu şarkı bitmedi
Yorum
-
-
Selami sen de üniversiteden arkadaşları toplamışsın siteye

Sırf seni dinlesinler diye kömür yardımı, gıda yardımı da yapmışsındır arkadaşlara sen
Yorum
-
bana dokunmak altı aydan başlıyor
bir adet sela okuturmusun selamiGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
-
-
kardeşim tşk ederim istediğim şarkı değildi ama nese idare edicez artık üyede olamıyorum artık başka zman oluruz burdan idare ederizzzzz iyi yayınlar sana kanka[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum