Radyo BordoMavi.Net | Genel
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Uzun zamandır radyo yayını yapılmıyor olanak varsa Yattara'yı ikna etme olasılığı varmı, yayına gelmesi için
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Yorum
-
Radyo konusunda bende yayın yapmayı düşünüyorum ama , sorun olup olmadığı konusunda yetkili ağızlardan bilgiler bekliyoruz .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
Serdar radyo da şimdilik sıkıntı var, çalışmıyor, görevli arkadaş Osman'ın bir bakması gerekiyor galiba.
Eğer yayın konusunda ısrarcı olunursa ilgilerin artacağı düşüncesindeyim, ben Gamze ile görüşmüştüm, bakaraız demişti, benim evde şimdilik net yok, o yüzden es geçiyorum biraz daha.DELİL YOK :)
Yorum
-
mat-Rock yayınlarını özlediniz mi?
Yakında dönüyorum, eskisinden daha mat-Rock yayınlarıyla...
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Serdar'ım yetkililer adına cevap vermiş gibi olmasın ama
yapabilirsin 
Teknik aksaklıklıklar giderildiğinde neden olmasın
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
inşallah en yakın zamanda radyoyu dinlemeye başlarızForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
-
Aksaklıklar giderilsede bi radyo dinlesek
özledik BMN RadyoyuForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
Böyle bir maç ardından aksaklıkların giderilip bir futbolcumuzla yayın yapılmasını bekliyoruz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
-
00111101Yorum
-
Yavaş yavaş radyoyu faaliyete geçirmek lazım. Zira istekler bu doğrultuda...
Gelen talepleri değerlendirmek adına isteklerinizi bordomavi@bordomavi.net e gönderebilirsiniz arkadaşlar...
Radyo yayınlarını ne doğrultuda yapmak istediğiniz hakkında da ayrıntı bilgi vermenizi rica ederiz.
Teşekkürler...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum