Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Cem

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cem saka maka sarkinin kimden geldigini biliyorum caldigin icin cok tsk ederim ama bu dayaklik oldugun gercegini degistirmez tabii ki gardasim

Yorum

• İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cem saka maka sarkinin kimden geldigini biliyorum caldigin icin cok tsk ederim ama bu dayaklik oldugun gercegini degistirmez tabii ki gardasim

gardaşlarımızdan gelecek herşeye rağzıyız.yiyeceğimiz bir dayak olsun.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

cagatay fatih kisaparmagi iki dk da ahmet kaya yaptin ya sana daha ne diyeyim
        Nilgün napayım dinlemiyorum onları

Ben kaçtım arkadaşlar , şu radyo yayını işi güzel he

İnternet gidip gelmese ben de yapmak isterim sorucam yöneticilerden birine hadi görüşürz
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nilgün napayım dinlemiyorum onları

Ben kaçtım arkadaşlar , şu radyo yayını işi güzel he

İnternet gidip gelmese ben de yapmak isterim sorucam yöneticilerden birine hadi görüşürz
          görüşürüz çağataycığım.radyo bmn ailesine senide bekleriz.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Her türlü yayın yaparım sanat müziği , halk müziği , trash metal , nü metal , Türkçe , yabancı , arabesk

Ama internet çok dandik kesiliyor paso.Hallederiz onu da be abicim yaa hadi iyi yayınlar
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Her türlü yayın yaparım sanat müziği , halk müziği , trash metal , nü metal , Türkçe , yabancı , arabesk

Ama internet çok dandik kesiliyor paso.Hallederiz onu da be abicim yaa hadi iyi yayınlar

Özkan Sümer

Yorum

• evet cagatay memnün ölürüz senüde aramuzda görmekten ama bu ahmet kaya ile fatih kisaparmak arasinda farki ögretmemiz lazim sana önce

Yorum

• Ya yiyim onları Nilgün sana bişe olmasın

Ya çıkıyorum ben iyi akşamlar

Özkan Sümer

Yorum

• yayınım sonra erdi;dinleyen herkese teşekkürler.bu zamana kadarki en zevkli yayınımı yaptım.

herkese tekrar teşekkür ediyorum.

iyi forumlar...

Yorum

• bizde sana bu güzel yayin icin tsk ederiz gardasim

Yorum

• Hadi görüşmek üzere

Özkan Sümer

Yorum

bizde sana bu güzel yayin icin tsk ederiz gardasim
                          nedemek,görevimiz gardaşım.

İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hadi görüşmek üzere
                          sende bi gidemedin çağatay ha...hadi terkedin bakıyım başlığımı.

Yorum

• güzel bir yayındı sağol cem..
                            son yarım saati dinleyemedim ama Artık bunu haftaya telafi ederiz
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              güzel bir yayındı sağol cem..
                              son yarım saati dinleyemedim ama Artık bunu haftaya telafi ederiz
                              ben teşekkür ederim.

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X