Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Cem

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İyi yayınlar Cem

Yalnız haoraya bi resim koyda tıklayalım
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi yayınlar.
      İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyi yayinlar efendim dinlemedyiz hemde can kulagiyla
      İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi yayınlar Cem

Yalnız haoraya bi resim koyda tıklayalım
      teşekkür ediyorum...

yav remzi o reşim işini hiç deme valla.ben bu radyonun üvey evladıyım;bana ondan yapmadılar...:
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        teşekkür ediyorum...

yav remzi o reşim işini hiç deme valla.ben bu radyonun üvey evladıyım;bana ondan yapmadılar...:
        üsülmeeee benim iki dene var birini sana veriym ismini yazip kullan

Yorum

iyi Yayınlar Cem...
          az öncekine yetişemedik bunu kaçırmayalım bari
          4-5-6-7 belkide daha fazla kere isteyipde yanılmıyorsam sadece bir Arkadaşın arşivinde olan Kubat---Fincanın Etrafı Yeşil adlı şarkıyı(türkü de olabilir) çalarsan sevinirim...şimdiden Sağol...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Ceeemmmm, hemen bir tane hazırlatmak için Osman abime ulaşıyorum. Unutmuşuz iyice onu, kusura bakma

Yorum

İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iyi Yayınlar Cem...
              az öncekine yetişemedik bunu kaçırmayalım bari
              4-5-6-7 belkide daha fazla kere isteyipde yanılmıyorsam sadece bir Arkadaşın arşivinde olan Kubat---Fincanın Etrafı Yeşil adlı şarkıyı(türkü de olabilir) çalarsan sevinirim...şimdiden Sağol...
              tabiki abicim bir kaç parça sonra çalarım.

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ceeemmmm, hemen bir tane hazırlatmak için Osman abime ulaşıyorum. Unutmuşuz iyice onu, kusura bakma
              gamze kalbimi çok kırdın... şaka şaka canınız sağolsun.

İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              üsülmeeee benim iki dene var birini sana veriym ismini yazip kullan
              teşekkür ederim nilgün gözlerim yaşardı... kardeşim benim..
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

lazboy_oflu61 ya kubatdan fincanın etrafı şarkısı birazdan geliyor.arkasından da kubatdan ve musa eroğlundan birkaç parçayla devam edelim.

Yorum

Güzel tercihler...

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel tercihler...
                    teşekkürler gamze.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tabiki abicim bir kaç parça sonra çalarım.

gamze kalbimi çok kırdın... şaka şaka canınız sağolsun.

teşekkür ederim nilgün gözlerim yaşardı... kardeşim benim..
                      rica ederim kardesim bugün sosyal günümdeyim biliyon baska zaman olsa vermem

Yorum

• İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rica ederim kardesim bugün sosyal günümdeyim biliyon baska zaman olsa vermem

....

Yorum

• şarkı(türküde olabilir) için teşekkür Ettim cem...
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şarkı(türküde olabilir) için teşekkür Ettim cem...
                            türkü abicim.

önemli değil.

Yorum

• İyi yayınlar dilerim dubai yolcusu(inş)

(UEFA)

Yorum

• cem zaten hüzünlü idim iyice hüzne bogdun beni...süper gidiyo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X