Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet abi vallah ordak olmak bam baska bir atmosfer ,ayrica biz isvicreliler arasindaydik orda
    Bundan baska guzel imtikam olmazdi abi ,onlarin arasina o gollerin sevincleri hayata unutamam

Yorum

• İsmaİl BuĞra
      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• protesto ediyorum ilhan i Bundan sonra dinlemicem
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kİm Sen SÖylede Bİlelİm

Yorum

• İkizler bizdeydi bu akşam.Onlarla vakit geçirmekten dinleyemedim onları uyutup geldim.Kolay gelsin İlhan
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Salla Bakalim

Yorum

• ilhan Kaynak
                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Gamze sen İlhan'a bakma...
                  "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Bizim ferhat cokmusu de gordum su isvicre macinda tribunde,resimde cektik

Yorum

• Bende espiri olsun diye kaynak yazdim zaten (Bu a rada sende salladin)

hani belli basli kisiler gelip bu transfer bitti diyorlar ... ve hep cikiyor misal badaloğlu .. gidip kaynak diyiler ya onlarada o bakimdan diyorum ...
                      O Misal
                      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlhan gene bana bir şey mi dedi abi?
                        Az önce sitenin anasayfasını açtım, orayı dinlerken dalıp gitmişim... Kazım için sayfamız hazırlandı da...
                        Ne dedin bakayım İlhan gene?

Yorum

• Gözlerim Doldu ...

Yorum

• Onu biliyorum İlhan, başka şeyler söyle

Foruma erişmek için tıklayın.

Bir bakın...

Yorum

• Az once sordun kim olur ilk 11 diye
                              Bence :

---------------------------Rustu----------------------------------
                              Sabri-----------Gokhan Zan-----Hakan Balta----------------Ugur---
                              ----------------Aurelio----------Mehmet Topal--------------------
                              Gokdeniz---------------Hamit----------------------Kazim----------
                              ------------------------Semih------------------------------------

Yedekler :

Tolga
                              Mevlut
                              Ayhan
                              Tumer ???

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlhan gene bana bir şey mi dedi abi?
                                Az önce sitenin anasayfasını açtım, orayı dinlerken dalıp gitmişim... Kazım için sayfamız hazırlandı da...
                                Ne dedin bakayım İlhan gene?
                                "Mehmet Abi beni dinliyor, darısı başına" dedi...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X