Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İyi yayınlar hep metal çalıyorsunuz nerdeyse biraz slow şeyler çalsanız iyi olur."Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
M.KEMAL ATATÜRKYorum
-
Çağatay o espriyi hak edecek kadar iyi değilmiş.
Hay Allah razı olsun. Başlık örümcek ağı gibi, yapıştım kurtulamıyorum. Bir el ver.
( İlhan tüm bu çalışmalarım senin için. Bir kurban daha geliyor.)Yorum
-
@ Selman ,
Bu şarkı sana gelsin.
Bob Marley - No woman No cry
İlk defa çalıyorum =)Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Hey gidi heyyy..
Parçaya bakk
Ver elini Jameica sahilleri şimdi
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Merhaba öncelikle ,
Ben bugün öğlen saatlerinde yayınımın bu yönde olacağına dair yazımı yazdım. Kaldı ki bundan önceki yayınlarımda hep bu doğrultudaydı. Slow şeyler çalmaktan öte depresif şarkılar çalarım. O da Doom metalin bir parçasıdır. Diğer yayın yapan arkadaşlarımızın yayınlarında slow şarkılar bulabilirsiniz. Ama ben çalmıyorum. Üzgünüm.
İyi akşamlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
Vayy İlhan.
Sadece ''No Woman No Cry'' sözlerinin çevirisini iki türlü yapabiliriz;
''Kadın yok gözyaşı yok''
''Hayır kadınım ağlamak yok''
İşinize geleni seçin
Şarkının diğer sözleri hesaba katılmamıştır.Yorum
-
Gacı yoksa..
Ağlamak da yok hesaabı
Pişti oldu iyi mi
Ama şarkıda "Hayır kadınım.. Ağlama" anlamında geçiyor tabii ki
En son Great White tarafından düzenlendi; 25.03.2008, 23:45."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Bu arada içimizde tercümanlık okuyanlar var
Kendilerine sorsak acaba açıklarlar mı ?
Bu no woman no cry ne anlamda ? Birisinden duymuştum Kadın yok ağlamak yok anlamında değil demişti.Ben de katılıyorum ona sözlere bakılırsa 'everything is gonna be allright' falan diyor.
Ağlama kadınım ağlama , anlamına mı geliyor 'no woman no cry'"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan SümerYorum
-
Karizmayı sarsmamak için ilki yazılan diye ceviririm sözleri
Aslında ikinciyi söylemeyi kalbimin en derinliklerinden istiyorum ama kimse duymasın
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!Yorum
-
@ Egemen,
Anlatamadın kuzen
3 tane şarkı çaldım onun yerine
Zaten dumur oldum o şarkı yüzünden. Açma hiç konuyu.
Bu arada Bob Marley istek varsa alabilirim.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum