“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İyi yayınlar hep metal çalıyorsunuz nerdeyse biraz slow şeyler çalsanız iyi olur.
Merhaba öncelikle ,
Ben bugün öğlen saatlerinde yayınımın bu yönde olacağına dair yazımı yazdım. Kaldı ki bundan önceki yayınlarımda hep bu doğrultudaydı. Slow şeyler çalmaktan öte depresif şarkılar çalarım. O da Doom metalin bir parçasıdır. Diğer yayın yapan arkadaşlarımızın yayınlarında slow şarkılar bulabilirsiniz. Ama ben çalmıyorum. Üzgünüm.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Bu no woman no cry ne anlamda ? Birisinden duymuştum Kadın yok ağlamak yok anlamında değil demişti.Ben de katılıyorum ona sözlere bakılırsa 'everything is gonna be allright' falan diyor.
Ağlama kadınım ağlama , anlamına mı geliyor 'no woman no cry'
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Yorum