Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benzemez kimse sanaaa.. : )
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Şu memlekette aslen Bursa' lı olup da Trabzonspor' a gönül vermiş tek bir ademoğlu dahi varsa yazık şurada yazılanlara..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu memlekette aslen Bursa' lı olup da Trabzonspor' a gönül vermiş tek bir ademoğlu dahi varsa yazık şurada yazılanlara..
        sakin.. dinledinmi sen yayını..?
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• yayını nerenle yapıyosan orana sağlık ilhan abi .. iyi geceler forum halkı..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Telefonunu kapa İlhan

Yayın için teşekkürler,ben tatile çıkacağım Cuma günü sanırım bir daha ki yayında olamam.Sana şimdiden iyi yayınlar.Artık tatilden dönünce ki bir yayında buluşuruz

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu memlekette aslen Bursa' lı olup da Trabzonspor' a gönül vermiş tek bir ademoğlu dahi varsa yazık şurada yazılanlara..
              Onlar ayrıldı yayında merak etme.Bunlar Trabzonsporlu olmayan Bursalılaraçççççç
              Colmandante

Yorum

• Ellerin dert görmesin İlhan... Aç kalmana ve başındaki ağrıya rağmen harikaydın...Hele hele şu an çalan şarkı... Bomba bomba Bursa... Hem sofrada hem sahada; yiyeceksin sulu şeftali Bursa...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Tşkler ilhan yayın için,
                  Tekrardan Tüm İslam Alemini Kandilini Mübarek olsun...
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Yayin icin tesekkürler.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onlar ayrıldı yayında merak etme.Bunlar Trabzonsporlu olmayan Bursalılaraçççççç
                      Orası ayrı

Ama yazılı mesajlarda da bunu belirtelim ki yayını dinlemeyen Bursalı Trabzonspor taraftarlarımız alınmasın hesaabı
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sayenizde güzelleşiyor yayın.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dinleyemedim gene

Sadece sitede neler oluyor, yapılacak neiş var diye girebiliyor ve yapılacak iş varsa halledip çıkmak zorunda kalıyorum. Böyle olunca da her defa bir dahaki sefere diyerek planladığım İlhan'ın yayınını bir kere daha kaçırıyorum.

İlhan ratinglerinde ciddi bir çıkış var Bir ben eksik kalmışım yayını takip etmeyen. Bir dahaki sefere inşallah
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Canın sağ olsun abi

İnşallah bir gün yayın konuğum olursunuz.

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            Eduardo Galeano

Yorum

• Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• Bu saatte yayın yaparmıydın sen ola yoksa bu çakma İlhan mı? Kolay gelsin kanka
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X