benzemez kimse sanaaa.. : )
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Radyo BMN | Yakında... | karanlık senfoni - ilhan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu memlekette aslen Bursa' lı olup da Trabzonspor' a gönül vermiş tek bir ademoğlu dahi varsa yazık şurada yazılanlara..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu memlekette aslen Bursa' lı olup da Trabzonspor' a gönül vermiş tek bir ademoğlu dahi varsa yazık şurada yazılanlara..Colmandante
Yorum
-
Ellerin dert görmesin İlhan...Aç kalmana ve başındaki ağrıya rağmen harikaydın...Hele hele şu an çalan şarkı... Bomba bomba Bursa...
Hem sofrada hem sahada; yiyeceksin sulu şeftali Bursa...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Tşkler ilhan yayın için,
Tekrardan Tüm İslam Alemini Kandilini Mübarek olsun...Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar ayrıldı yayında merak etme.Bunlar Trabzonsporlu olmayan Bursalılaraçççççç
Ama yazılı mesajlarda da bunu belirtelim ki yayını dinlemeyen Bursalı Trabzonspor taraftarlarımız alınmasın hesaabı"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sayenizde güzelleşiyor yayın.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Dinleyemedim gene
Sadece sitede neler oluyor, yapılacak neiş var diye girebiliyor ve yapılacak iş varsa halledip çıkmak zorunda kalıyorum. Böyle olunca da her defa bir dahaki sefere diyerek planladığım İlhan'ın yayınını bir kere daha kaçırıyorum.
İlhan ratinglerinde ciddi bir çıkış varBir ben eksik kalmışım yayını takip etmeyen. Bir dahaki sefere inşallah
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Canın sağ olsun abi
İnşallah bir gün yayın konuğum olursunuz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum