İyi yayınlar, Aksal abiye selamlar.
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dinleyemeyenler için birileri şuraya bir şeyler yazsında merakımızı giderinelbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Pazar günü Galatasarayla 10 kere oynasaydık büyük ihtimal 9unu kazanırdık.
Oyuncuların rahatlığından çok bana kalırsa Ersun Yanal rahat bırakılmalı ve dilediği taktiği sahaya yansıtabilmeli, oyuncular üzerinde otoritesini özgürce sergileyebilmeli.
Tayfun oynamasın diyenler yüzünden belki de oyuncusunu kaybetmemek adına oynatmak durumunda bile kalabiliyor. Aynı şekilde Umut ve Gökhan.
İçimizdeki taşları ayıklamadığımız sürece (taraftar & medya) Ersun Yanal sahaya istemiş olduğu oyunu zaman zaman yansıtabilecek, bu da bizleri tam olarak tatmin etmeyecektir.
Yani tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan döngüsünün bir nevi Trabzonspor versiyonu olacaktır.
Sizce de Ersun Yanal basın ve taraftar tarafından aşırı şekilde psikolojik baskı altında tutulmuyor mu?
Bu baskıyı karşılaması için tercih edildi diyorsanız o zaman yönetimden mi gereken desteği görmüyor çünkü dediğiniz gibi Yattarayı ortada oynatmak isterken mecburen bu fikrinden vazgeçmek zorunda kaldı. Ancak taraftar medya arkasında olmasa da Alanzinho transferinde olduğu gibi Yönetim yanında olsaydı daha rahat kararlar sergilemez miydi? Ve kendisine yönetim kadar bizlerin de zaman tanıması gerekmez mi?Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette KudururlarYorum
-
Benim de bir sorum olacak cevaplanirsa sevinirim;
35 yil süren 1.lig mücadelemizde sadece 3 sezon Istanbul takimlardan daha fazla gol atmisiz.Bu gol Kisirligimizi neye baglamak gerekir?Su an itibariyle kümede kalma mücadelesi veren Kocaelispor`la ayni sayida gol atmisiz.Bunu nasil aciklamak gerekir?
Tesekkür ederimYorum
-
aksal abime benim de bir sorum var. gs maçndan önce bütün eski başkanların toplanmasını ne kadar samimi buluyor ? ve sadece albayrağın gelmemesi ne anlama geliyordu ?DELİL YOK :)
Yorum
-
61.Dakika showu sizce devam etmeli mi? Ve nasıl olmalı?
Oylama Sonuçları
Hayır devam etmemeli
%2.78
Evet ama sadece taraftar yapmalı
%38.89
Evet,olduğu gibi devam etmeli
%58.33
36 Oy Kullanıldı
ANASAYFA DAKİ ANKETİMİZE KATILMAYI UNUTMAYIN...bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesiYorum
-
bir sorum olacak aksal beye. Sizce Şampiyonluk Yolunda yapılacak olan transferlerde yabancıların mı daha ağırlıklı yoksa alt yapıdan yetişecek fubolculara mı ağırlık vermeleri gerekiyor?
iyi yayınlar fatih erdoğan kocaeliEn son hereticsoul tarafından düzenlendi; 18.03.2009, 21:24.Biz İnandik 7 ye....
Yorum
-
acaba gerek yönetim gerek tarafatar gerekse futbolcular birden kendilerini hiç beklemedikleri bir şampiyonluk yarışınıni içindemi buldular.Bu vakitten sonra ligi 3. yada 4. bitirmek bu kadro için başarısızlıkmıdır?bu konudaki düşneceleri nedir öğrenebilirmiyiz acabaYorum
-
Forvetlerin formsuzluğu bu sezon daima gündemde...peki boyle bi dönemde bile fırsat bulamayan genc oyuncularımız orneğin goksu ben galiba bu takımda artık oynayamıycam diye düşünmeye başlamaz mı ? ya da şöyle soralım göksu bugün oynamıycaksa ne zaman oynuycak?Yorum
-
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum