teşekkürler yayın için Gamze
Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
hahah Süperdi abi.
Ağzına sağlık Gamze Teşekkürler yine çok eğlenceli bir yayın oldu dediğim gibi kayıd ı istiyorum.
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Sarki ve yayin icin tesekkurler Gamzecim Melek teyzeye selam
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Abi şuan bana göre en iyi video sinan yılmazın yeni klibi. Ben kolbastıyı onun eski klibiyle öğrendim. Tabi youtube da daha da güzel videolar mevcut. Onları araştırmalarım sonucu arşivleyecem. Sunacam artık.
Buradan.....
Bu arada Yayın için çok teşekkürler Çok güzel bir yayındı.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Dernekpazarı, hola köyü var mı?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Uzun zamandir dinliyemedim BMNden radyo yu Insallah yine dinlemeye baslarimGitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
Yorum
-
Bu arada ben Kondu mahallesindenim varmi aranizda Kondulu?YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Parma die bi yer var oraya az yakın olan köyün adı ne@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
-
bu akşam gamze yayın yapmayacak galiba. yapacak olsa çoktan burda olurdu.
gelmediğine göre yayın yok ?DELİL YOK :)
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum