Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Abi öğrenecek olanlara tavsiyem kolbastıyı youtube yi acın geçin karşısına izleye izleye oynayın. Bildiğim en iyi yöntemdir.
Kolbastı oynamayı az çok biliyorum, Bir çok kişi bende kolbastı öğretmemi istiyor ama olmuyor. Neler denedim yok öğrenemediler. Bende rezil oldum onlarda
sonra onlara bi video verdim izlesinler diye. Şuan bende güzel oynuyorlar.
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Dernekpazarı duydum
BoRDo MaVi ReNKSiZ YaSaMaK aNLaMSıZ aMaNSıZ BiR HaSTaLıK Bu TeDaVi GeReKSiZ............Yorum
-
hau videonun adresini gönder bakalım kubilayAbi öğrenecek olanlara tavsiyem kolbastıyı youtube yi acın geçin karşısına izleye izleye oynayın. Bildiğim en iyi yöntemdir.
Kolbastı oynamayı az çok biliyorum, Bir çok kişi bende kolbastı öğretmemi istiyor ama olmuyor. Neler denedim yok öğrenemediler. Bende rezil oldum onlarda
sonra onlara bi video verdim izlesinler diye. Şuan bende güzel oynuyorlar.
DELİL YOK :)
Yorum
-
-
İyi yayınlar Gamze.İlk defa dinliyorum hoşumada gitmedi değil.
Kolbastı da çalarsan stresde atmış oluruz
uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Canın sağolsun Gamzecan.Bidahaki sefere yolcuda geluu geçmem,yolcuda geluu geçmeeem.
Musti öldürdün beni
Selamicim ikinci golden sonra söndürdüm,cuma akşamı devam edeceğim
T R A B Z O N S P O RYorum
-
Gamzecim annemlerde Dernekpazarli fakat dedemler Macka Kapikoye yerlestiler, Babam Dernekpazarli
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===Yorum
-
Yorum
-
aslında haklısın. ama benden iyisi yok dedin. senden sonra benm girmem kesmez milleti
yarın boş olursa burda olacağım ama
yayın için teşekkürler.DELİL YOK :)
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum