Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | Gamzedeyiz... | Vakitsiz, Limitsiz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sizce alanzinho kolbastı ögrenebilecekmi

Yorum

• o bakış "geçen sene kimlerle uğraşıyorduk, bir de habunlara bak" şaşkınlığı.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sarkiyi indirmeye calisdim ama link bozuk
        bende verebilirim
        Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Bir konuya daha değinmek istiyorum , bu sene ki başarımızın etkilerinden biri de Allaha şükür başımıza bu sene gelmeyen ciddi sakatlıklardır ,orta saha ve ilierisinde en az bir ciddi sakatlık geçirseydik , çok zorlanırdık çünkü 11 deki oyuncularımızın pek alternatifi yok aynı kadronun pek bozulmadan devam etmesi bence büyük bir şans.
          Elimde değil...

Yorum

• Gökhan, Umut tan çok daha kaliteli bir futbolcu,

Alanzinho nun gelmesiyle performasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Umut tabikide çok koşuyor çabalıyor ama Gökhan gibi bitiriciliği yok.

Gökhan 90 dk yatar 90+1 de öyle bir gol atarki kimse inanamaz ve maçı da kurtarır.
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir konuya daha değinmek istiyorum , bu sene ki başarımızın etkilerinden biri de Allaha şükür başımıza bu sene gelmeyen ciddi sakatlıklardır ,orta saha ve ilierisinde en az bir ciddi sakatlık geçirseydik , çok zorlanırdık çünkü 11 deki oyuncularımızın pek alternatifi yok aynı kadronun pek bozulmadan devam etmesi bence büyük bir şans.
              Maşallah de maşallah de
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• al hemserim fatih tekke yi ol sampiyon
                buna kesinlikle inaniyorum

Yorum

• ''Umut tabikide çok koşuyor çabalıyor ama Gökhan gibi bitiriciliği yok.''

''Gökhan 90 dk yatar 90+1 de öyle bir gol atarki kimse inanamaz ve maçı da kurtarır''

nedense bunların hiçbirini göremiyoruz Gökhan da Selocan

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tesekkür ederim

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maşallah de maşallah de
                      hep beraber Maşallah
                      Elimde değil...

Yorum

• abi ben mehmet topuzu görmek istiyorum bu takımda, dikkat edin gökhan ünal kayseriden ayrıldı mehmet topuzda düşüş var, gökandada düşüş var, alın mehmet topuzu bunlar ayrı yapamaz
                        Bordo + Mavi = Trabzonspor

Yorum

• iyi yayınlar..
                          Biraz geç kaldım ama, gördüğüm kadarıyla gökhan umut ikilisi tartışılıyor. O kadar eleştirmeme rağmen düzeleceklerine inanıyorum.
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• kondüsyon kelimesine gerek yok türkçe konuşalım "antreman şeysi"

Yorum

• Duyduğuma göre aziz yıldırım namı diğer azize ersun yanalın laptopunu hacklemek için 3 hackerı bonservisiyle birlikte almış
                              Elimde değil...

Yorum

• gördüğüm kadarıyla alanzinho pas atmayı sevmeyen bir yapıda ve orta pek yapamıyor gibi geldi. umarım orta yapabiliyordur çünkü hava toplarında gökhan baya başarılı ama kaliteli, kavisli orta gelmiyor hiç. sonuçta alanzinho'yu birsürü gol atsın diye almadık asist yapsın diye aldık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X