Bir konuya daha değinmek istiyorum , bu sene ki başarımızın etkilerinden biri de Allaha şükür başımıza bu sene gelmeyen ciddi sakatlıklardır ,orta saha ve ilierisinde en az bir ciddi sakatlık geçirseydik , çok zorlanırdık çünkü 11 deki oyuncularımızın pek alternatifi yok aynı kadronun pek bozulmadan devam etmesi bence büyük bir şans.
Bir konuya daha değinmek istiyorum , bu sene ki başarımızın etkilerinden biri de Allaha şükür başımıza bu sene gelmeyen ciddi sakatlıklardır ,orta saha ve ilierisinde en az bir ciddi sakatlık geçirseydik , çok zorlanırdık çünkü 11 deki oyuncularımızın pek alternatifi yok aynı kadronun pek bozulmadan devam etmesi bence büyük bir şans.
Maşallah de maşallah de
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
abi ben mehmet topuzu görmek istiyorum bu takımda, dikkat edin gökhan ünal kayseriden ayrıldı mehmet topuzda düşüş var, gökandada düşüş var, alın mehmet topuzu bunlar ayrı yapamaz
gördüğüm kadarıyla alanzinho pas atmayı sevmeyen bir yapıda ve orta pek yapamıyor gibi geldi. umarım orta yapabiliyordur çünkü hava toplarında gökhan baya başarılı ama kaliteli, kavisli orta gelmiyor hiç. sonuçta alanzinho'yu birsürü gol atsın diye almadık asist yapsın diye aldık
Yorum