fatih tekke
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ... -
-
-
Kubilay bilmiş Tunga abi
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
abi vallaha billaha içimden geçti Tugay ın Trabzonlu olduğunuda biliyorum ama yazmadım
bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999Yorum
-
Konu ile pek alakalı değil ancak hatırlatmakta fayda var .Araya reklam girmek istiyorum Tunga abi
Türkçemize sahip çıkalım!
Biraz daha özenli mesajlar yazalım -çoğu mesajı anlaşılır olmadığından okumadan es geçiyoruz- (yöneticiler mesaj düzenlemekten bir hal oldu
)
***********TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
aslında çok dogru böyle bir şey hiç duymadım dillendirmedikleri için ama bundan sonra ben dillendiririm....
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Yok şaşırma değil Tunga abiciğim dedin ya gelen cevaplar arasında yok diye
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
yokya foto ufacık ben napiyim

bu saatte normal
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum