"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yarın işyerinde akşam mesaisinde olduğum için yayını dinleyemeyeceğim, malum önemli bir haftayı geride bıraktık, ilk agızdan bu haftayı ve kuliste geçen muhabbetleri öğrenmek istiyoruz, biliyorum benden önce akıllara gelip hazırlık yapılmıştır ama yinede bunu söyleyerek içimi rahatlatmak istiyorum.
"Tunga abi bu önemli yayın için kayıt yapılacaktır değil mi?"
Teşekkürler.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
bu arada her fırsatta yazıyorum cunku bu konuda sıkıntım buyuk. radyo bmn sayfası bende devamlı vırus uyarısı verıyor. bunun genel bır sorun oldugunu bılıyorum. ama yayınları dınleyemıyorum cok ıstedıgım halde. bu konuda yapılabılecek bırsey varmı acaba???
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Yorum