📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Bi kelle gidecekse bizim kombineleri bize toplu verdiğini söyleyip bmn yi yol tarafı kale arkasının dört köşesine dağıtan vatandaşın kellesi bi gitsin yahu..
Ben bundan sonra maça kadar ki organizasyonlara katılıp maçı evde izleyeceğim. Gs Fb maçları dışında maça gitmeyi düşünmüyorum.
Bu hafta özellikle yaşananları istanbuldan gelen abilerimiz de anlattılar.
Bu durumda tribüne gitmek sadece mazoşizm.
Sahura kadar açıkmıyız. İkide bir kalkmak zorunda kalıyorum dinleyemedim ....İstek serbest ise son albümdeki rumca parçayı da dinlesek...Hani şu ora e ğabas,e kudici ebilmem ne haye e beriya aspezuma diye girişi olan
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Bi kelle gidecekse bizim kombineleri bize toplu verdiğini söyleyip bmn yi yol tarafı kale arkasının dört köşesine dağıtan vatandaşın kellesi bi gitsin yahu..
Ben bundan sonra maça kadar ki organizasyonlara katılıp maçı evde izleyeceğim. Gs Fb maçları dışında maça gitmeyi düşünmüyorum.
Bu hafta özellikle yaşananları istanbuldan gelen abilerimiz de anlattılar.
Bu durumda tribüne gitmek sadece mazoşizm.
Bak simdi elestiririm. 2004 de FB maci icin Trabzona gittim, stada gitmek icin dolmusa bindim. Mac hakkinda konusayim dedim, nede olsa hayatimda ilk defa Trabzondayim herkes Trabzonsporlu. Adama sordum mac ne olur adam basladi ben Sebati tutuyorum Ozkan Sumer baskan oldukca maclara gitmem bende dedim sen zaten Trabzonsporlu olma, biraz tartistik sonra adam indi gitti. Macta oyle olaylar olduki icimden dedim Allahim bumuydu benim uzaktan hep hayal ettigim Trabzon. Ama ben bu takimi seviyorum ise, baskani alnayrakta olsa Sadri Senerde. Tribune kuserek gitmezseniz bende sizlere kuserim...
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Sahura kadar açıkmıyız. İkide bir kalkmak zorunda kalıyorum dinleyemedim ....İstek serbest ise son albümdeki rumca parçayı da dinlesek...Hani şu ora e ğabas,e kudici ebilmem ne haye e beriya aspezuma diye girişi olan
Türkçesini verelim...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
Kulüpte çalışıp maaş aln ve hiç bir şey yapmayan personele ve yöneticilere karşı niçin bmn birşeyler yapmıyor...
Mesela dergi yönetimi...
Mesela resmi site...
Mesela ts club personeli..
Neden artık kelle almıyoruz...
Bir ilavede ben yapayım,
Mesela hizmet alımı...
(Kombine,resmi ürün vs gibi katkılarla kulübüne ciddi maddi kaynak sağlayan taraftarın bu katkılarıyla alınan hizmetler ve bu hizmetlere ödenen rakamlar ? Bu hizmetler alınırken kulübün menfaatleri düşünülerek gerçek tekliflerlemi bu hizmetler alınıyor,yoksa birilerine tel açılarak "gel şöyle bir iş var bunuda hallet,faturasınıda bir ara kesersin" yöntemiylemi )
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum