En güzel soru benim bu akşam Tunga abi
Dünyanın ; en büyük , en şerefli , en onurlu , en gururlu , en sevimli , en sempatik , en güzel , en yakışıklı , en hoş , en tatlı en en ennnnn futbol takımı hangisi
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ben geç kaldım yau başlığı da Genel bölümde aradım önce ama bu hafta yerinde durmuş başlığımız.
İyi yayınlar abi. Yani bu kadar yorucu bir günün sonunda yayın da yapıyorsunuz ya valla tebrikler. Benimle bu kadar uzun süre konuştuktan sonra yorulmuş olmanız gerekirdi :P
Tunga tekrar iyi yayınlar,
Taraftar forumundan ziyade benim gözümde ciddi ve güçlü bir sivil toplum örgütü konumuna yol almakta olan BMN'nin dahada kurumsallaşması için benim 2 önerim olacak,
1-Birkaç başlıktada yazdım,burdan tekrar edeyim,
Büyüklük olarak türkiyenin sayılı taraftar forumlarından başında gelen BMN nin
Etkinliğinin-ciddiyetinin ve gücünün dahada artacağını,yazılan mesaj kalitesinin
üst seviyelere çıkacağını düşündüğümden,
Mevcut üyeliklerinin ve yeni kabul edilecek üyeliklerde belirli kıstaslar (tartışılarak)
getirilmesini öneriyorum.
Belki kısa vadede forumun işleyişi yavaşlıyacak gibi gözüksede uzun vadede çokdaha ciddi bir konuma geleceğimizi düşünüyorum.
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum