Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
slm tunga abi iyi yayınlar.İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i RumiYorum
-
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Tunga abi yeni sezonda lig tv bizim maçlar hakkında bişe söyledimi bir bilgi varsa paylaşırsan sevinirim.
Geçen seneki gibi olurmu diye düşünmeden edemiyorum. yoksa iptal edicem....İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
-
-
-
geç oldu ama ben de katıldım artık.iyi geceler iyi yayınlarHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...Yorum
-
Dinlemek için Media Player 10 yüklü olması gerekiyor sanırım.
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/tr/mp10/Tşkler,
Sorunu çözdüm arkadaşlar
laptopun microfonu kapalıymış
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
iyi geceler arkadaşlar.
inşaallah bu havamız sezon sonunda şampiyonluğumuzla noktalanır.
Cümletten allah rahatlık versin.......İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
-
Tunga Abi ,
forumda çoğu arkadaş Sivas ve Kayseri ye laf atıyor.
Bu takımların bizim rakibimiz olmadığını herkes algılamalı...
Bunu belirtirsen sevinirim....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesiYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum