Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Radyo BMN | chovy / Erdem

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Radyo BMN | chovy / Erdem

Radyo BMN | Cuma 22:00 - 00:00 | Yayıncı: Erdem

En son Gamze tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 20:31.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

kolay gelsin, iyi yayınlar

(UEFA)

Yorum

Arkadaşlar 5 dakika içinde yayındayız

Yorum

.............
        En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 25.12.2007, 18:20.

Yorum

Bekliyoruz Kolay gelsin.
          Fanatik Pacci

Yorum

Yayındayız

Yorum

bol müzikli yayınlar
              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

iyi yayınlar Erdem Abi..Kusura bakma 1-2 dakka gecikmeli bitti yayın
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Teşekkürler ...Sorun değil Remzicim

Yorum

volkan konak ayşem bomba olur
                    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İstekleri inşallah diğer saatte yaparız..

Yorum

benim anlamadım konu millet istedi parçayı dinleyemeyecekse neden böyle bir oluşum yapıldı anlamadım ama neyse genede güzel olmuş ne diyelim

Yorum

Elbette ki dinleyecek ama çok geniş bir arşivimiz olmadığı için indirmemiz biraz zaman alıyor o bakımdan geç alayım dedim..

Yorum

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Elbette ki dinleyecek ama çok geniş bir arşivimiz olmadığı için indirmemiz biraz zaman alıyor o bakımdan geç alayım dedim..
                            önamli degil kardeşim siz yapın yayınınızı ama bu hafta içersinden beri dinliyorum radyoyu üst üste karadeniz müzi çalan kimseye rastlamadım bir karadeniz radyosu bunu yapsa direk eleştiri oda olmutu böyle bir olayda olmuştu geçmişte yanlış hatırlamıyorsam

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim anlamadım konu millet istedi parçayı dinleyemeyecekse neden böyle bir oluşum yapıldı anlamadım ama neyse genede güzel olmuş ne diyelim
                              İstediğimiz şarkıları kendi bilgisayarımızdan her zaman dinliyoruz, radyoda farklı şarkılar çalınması değişik oluyor. Daha güzel değil mi?
                              Fanatik Pacci

Yorum

Yükleniyor...
                              X