Radyo BMN | chovy / Erdem
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
-
bol müzikli yayınlarGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
-
volkan konak ayşem bomba olurGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
-
benim anlamadım konu millet istedi parçayı dinleyemeyecekse neden böyle bir oluşum yapıldı anlamadım ama neyse genede güzel olmuş ne diyelimGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
Elbette ki dinleyecek ama çok geniş bir arşivimiz olmadığı için indirmemiz biraz zaman alıyor o bakımdan geç alayım dedim..Yorum
-
önamli degil kardeşim siz yapın yayınınızı ama bu hafta içersinden beri dinliyorum radyoyu üst üste karadeniz müzi çalan kimseye rastlamadım bir karadeniz radyosu bunu yapsa direk eleştiri oda olmutu böyle bir olayda olmuştu geçmişte yanlış hatırlamıyorsamGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum