sen radyoyu bırak stadı yap yeter gamze
Radyo BMN | chovy / Erdem
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
-
-
şanpiyonluk gibi zor gelecek buda herhaldeGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
eVET İLKay Akkaya ismi.Daha önce kızılırmak adlı bir grupla berber söylüyordu.Sonradan kendi albüm çıkardı zannedersem 5 albümü var.Kesinlikle arşivlere bulunması gereken bir ses.Birde şarkıları İnternet denilen o merette mutlaka vardır ama sen yinede orjinal al.Yoksa bu tip değerler elimizden uçup gidecek.Yorum
-
Arkadaslar butun emek veren arkadaslara burdan tesekurlerimi iletiyorum, ha bir gercek var cok mu cok karadenizden uzak bir program yapiliyor rock mok tarzi ve saire her kez sevmiye bilir, radyo bmn in her hangi bir yayin kurali varmidir yokmudur bilemem her kez kendi kafasina gore yayin yapiyorsa da bence oda olmaz istekler programi ayriysa farkliysa onuda ben bilemem ozaman istek programi ve yatda artik nasil isimlendirilecekse ona gore bir program yapilsin tabiki butun arkadaslarda her hangi parca olmaya bilir onun icin arkadaslar sizlere sunuculuk yapan arkadaslara kolay gelsin her kezi tatmin etmek kolay degil ve radyonun daha fazla bmn ci tarafindan dinlenmesi icin cogu sitelerdeki gibi bir radyo sekli verilirse bence daha iyi olur zamanla belirli seylerin degismesi ve bmn in amacina ulasmasi icin bunlarda gerceklestirilmelidir diye dusunuyorum.Ya Olacağız Ya öleceğiz ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ - Zeleka™
Kelimelerin Bittigi Yerde!!! Sen Tükeniyorsun.Yorum
-
Sadece sesi değil herşeyiyle mükemmel bir insan ve dediğiniz gibi gerçek bir değer.eVET İLKay Akkaya ismi.Daha önce kızılırmak adlı bir grupla berber söylüyordu.Sonradan kendi albüm çıkardı zannedersem 5 albümü var.Kesinlikle arşivlere bulunması gereken bir ses.Birde şarkıları İnternet denilen o merette mutlaka vardır ama sen yinede orjinal al.Yoksa bu tip değerler elimizden uçup gidecek.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum