Radyo BMN | chovy / Erdem
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ -
İkinci saatte full Karadeniz olacakönamli degil kardeşim siz yapın yayınınızı ama bu hafta içersinden beri dinliyorum radyoyu üst üste karadeniz müzi çalan kimseye rastlamadım bir karadeniz radyosu bunu yapsa direk eleştiri oda olmutu böyle bir olayda olmuştu geçmişte yanlış hatırlamıyorsam
Yıkacauk burayi
Yorum
-
-
Bazıları güncel şarkılardan istek yapar, bazıları nostalji, bazıları Karadeniz yöresinden ister, bazıları ankaradan vs... Genel olarak düşündüğümüzde belki de milyonlarca şarkı içinden istek alınabilir. İstenen şarkının arşivde olmamasını da doğal karşılamak gerek
Profesyonel radyolarda bile isteklere tam olarak cevap verilemezken burayı hiç konuşmayalım bile. (Savunmamdan da anlaşılacağı gibi benim arşivim kısıtlı mesela
)
Fanatik PacciYorum
-
ben kimseye minnet dilemeyim ben kendi arşivimi yavaş yavaş kurayım en iyisi erdemcim iyi yayınlar kardeşimBazıları güncel şarkılardan istek yapar, bazıları nostalji, bazıları Karadeniz yöresinden ister, bazıları ankaradan vs... Genel olarak düşündüğümüzde belki de milyonlarca şarkı içinden istek alınabilir. İstenen şarkının arşivde olmamasını da doğal karşılamak gerek
Profesyonel radyolarda bile isteklere tam olarak cevap verilemezken burayı hiç konuşmayalım bile. (Savunmamdan da anlaşılacağı gibi benim arşivim kısıtlı mesela
)GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
İyi Yayınlar Erdem.
Allah utandırmasın, kolay gelsin.
BMN Radyo yeni oluşumu ile ilk haftasında yayında. Aksamalar, gecikmeler, yanlışlar elbette olacaktır.
Zamanla yoluna oturacaktır.
Radyo sadece istek parça dinleme yeri değildir.
Mesela ben yeni parçalar dinleyemezsem, sürekli aynı şeyleri istemiş olurum, ee aynı şeyleri istedikçede müzikal doyuma ulaşmış olurum.
Radyoda farklı müzikler dinlenmeliki, farklılıklardan, yenilerden, unutulanlardan haberimiz olsun değil mi?
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Yorum
-
-
Emrecim ,Kazım ustayla düet yapan bayanın ismi İlkay Akkaya...
Şarkılarını paylaşım programlarından indirebilirsin
Yorum
-
-
allah olay budur işte hoptek gel artık kavuşalımda ömrüm geldi geçiyi erdem bombasınGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum