Teknik bir arızadan dolayı bugün aranızda olamayacağım ama dinliyor olacağım.. İyi yayınlar
Kaybedenler Kulübü Geri Döndü | BMN Radyo'da Yayındaydık!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
* Kız arkadaşıyla resmini profil yapan kolpa yönetici kim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
* Kırşehire diye eskişehir otobüsüne binen ve otobanda inen yönetici kim ahahahahahah
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Olmadan oldu demeye bayılıyoruz camia olarak...
Bizim köyden bilirim fındığı da ham ham topluyolar sonra harman da kızarsın diye bekliyolarYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
[MENTION=24344]Ahmet Başkaya[/MENTION] Yusuf da Ispartalı zaten
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
* Benim sorum Adil beye normal yaşantısında da bu kadar kibar mı konuşuyor acaba ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
* Proğramın en seviyesiz yorumcusu Ahmet Başkaya tam bir Rasim Ozan Kütahyalı, sedat diyor ya sanki asker arkadaşıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Nazım Hikmet
-
Laporta seçimleri kazanırsa Beckham'ı getireceğini söylemişti ama sözünü tutamamıştı ve Ronaldinho'yu getirmişti. Sözünü tutup tutmaması benim için önemli değil tercihlerine güveniyorum.
Sözünü tutmadığı için Barcelona taraftarı çok mutlu.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 21:20.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)Yorum
-
Benim sorum Sefa Bey'e olacak.
Bu vizyonun sonu nereye gider. Douglas Costa gibi oyuncularımız olacak mı? Veya Güray
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Karsılastıgınızda önünü ilikler ama
@Faruk BERBER e az söz veriliyor. Daha fazla konusmasını istiyoruz...
* Faruk Berber mümkünse hiç konuşmasın adam proğramda daha sesini duymadıkTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum