* Lahmacun ne ya iskender olsun
Kaybedenler Kulübü Geri Döndü | BMN Radyo'da Yayındaydık!
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82 -
kasımpaşa handikap yapar beylerBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
* Kazanmak isteyenler faruk berber ve Ahmet Başkayanın tahminlerinin tersine oynasın kesin kazanırlar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Derdi futbol değilse mantıklı ama bu takımda kalamayacağını biliyordur muhtemelen araplara falan satarız, win to win modeli.Mustafa Yumlu.Yorum
-
Yorum
-
Ahmet Başkaya: İstanbul Bşb - Banvit - 160.5 Üst
Hoca: Karşıya - Adana Demirspor - KG Var
Adil Karanis - Akhisar - Konyaspor - KG Var
Sefa Sağlam: Newcastle - West Ham - KG Var
red-warning-sign-180x138.jpg
Zorunlu uyarı: Lütfen kendinizi üzmeyeceğiniz miktarda oynayınız ya da oynamayınız. Maç verenlerin geçmişi hiç de iyi değilEn son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 22:03.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum