Batuhana şans veren yok mu? İş yapar mı? İkinci Burak olur mu? Hırslı bir adam, Trabzon insanı gibi
BMN Radyo| Serdar ŞENEL ve İlhan ÖZMEN YAYINDAYDI !
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Suan icin söyle bence;

Yetersiz oldugu kesin. Özellikle cok iyi bir Forvet lazim...
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 00:15.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
bi bak son 3 e oynar Zeki AYVAZ-zeki-caner-musti-cech-aykt-zokora-yasin-soner-volkan-batu
)) kızmayınn
Yorum
-
---------Onur--------
Zeki--Aykut--Giray--Yusuf
-----------A.Kadir-----
Olcan--Soner--Adrian--Malouda
----Kimse olmasa daha iyi---En son atomantcum tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 00:16.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
-----------Onur------------
Zeki---Aykut---Caner--Kadir
------Soner---Abdülkadir---
Volkan-----Emre------Olcan
-------------Hami----------... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
Trabzonspor tv için de ses getirmeye başlamamızın vakti gelmedi mi?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım KoyuncuYorum
-
-
Sahur muhabbetine geçtiğimizde ilk soru benden:
İlhan Hocam,bir arkadaşımın odasında fener posteri gördüm günahmıdır?"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
-
Yasin için 450 bin alacakmışız.
500 bine zamanında bize gelmişti.
zararına satış
)
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım KoyuncuYorum
-
DeAgLeMaNyAq abinin adının Mehmet olduğunu da öğrenmiş oldum.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum