kazım şengöçgel var iş adamı yardımcı olan
BMN Radyo| Serdar ŞENEL ve İlhan ÖZMEN YAYINDAYDI !
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Hocam Bursa BMN ye selamlar. Ağızlarına sağlık onların.Geçen gün ki radyo programı cok eglenceliydi. Hatta Malouda bestesi yüzünden babam kalp krizi geçirse de genel olarak iyiydi
Tabi sizin yerinizde aynı abiler
... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
Hocam birde bişi dicem keşke su Tolga Zengin programını yapsaydık getti uşak... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
bir taşla iki kuş vurdum.Hem soruyu sordum hem kadroyu okuttum
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Merak etmayın Allahın izniyle 8 sene içinde inş. kulübe fizyoterapist olarak girecem. Koşmayana pres yapmayana ayakta uyuyana verecem kırbaçı... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
Kadroda 5 yabancı olacak gibi duruyor. Yedeklerde değişilmez bir Celustka olacağını düşünüyorum.Hucümcu yedek olayını nasıl çözücez.Henrique Alanzinho her maç tribünde mi olacak?Arda Yavuz / YTÜYorum
-
quizlerde herkes mustafa yumlu'yu söylüyodu evet. Ama Burak dalga geçmişti onu hatırlıyorum. Yiyip yiyip kas yapacağını zannediyo demişti
Demek ki vücut çalışmıyo cidden.
yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
okeye 4. bulsak iyi, okey taşı olarak kullanmaya başlayacaz yabancıları bu gidişleTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.Yorum
-
sol beke beni yaz abi
... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
-
Kasap T.Direktör"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum