📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Ama tabi ki transfer yapılmalı; Forvet ve Zokora ve Bamba giderse onların yerlerine.
Adrian ikinci kaptan
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
fener bilerek kendi ayağına sıktı söylemi yanlış, hükümeti arkasına almaya çalışıyorlar.
eğer dava normal şekilde devam etseydi 9 10 ay sürecekti karar açıklanıncada tff nin cezaları vermek zorunda kalmasını da eklersek 1 yıllık bir süre olacaktı, mart 2014 te seçim var, aziz bu davayı erkene çekerek, eğer ceza verilecekse seçimden önce verilsin mantığında, bu sayede seçimi kullanarak hükümetide arkasına alıp cezayı engellemeye çalışıyor. Biliyoruz ki şike soruşturmasıda seçimden sonra başlatılmıştı.
Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Emerson neden kesildi bu takımdan? bana mantıklı bir açıklama yaparmısınız adam defanstada oynadı sol bekden ataklarada fazlasıyla çıktı
Tolunay Hoca bunu açıklamıştı. Hoca Emerson yerine Cech'i tercih etmeye başladıktan sonra Cech sakatlanmıştı. Daha sonra Emerson'u kafile listesine alındı ama adam gelmek istemiyorum diyince kovdu...
Sadece 4-1'ik Antep maçını baz alarak Emerson defansta harikaydı yorumlarını yapanlar var ama ben buna katılmıyorum. Savunma anlamında çok fazlza aksıyan üstelik hava toplarına çıkmaktan imtina eden bir oyuncu. Klasik bir Brezilya'lı olarak bileklerine hakim biri olduğundan hücuma çıkışları beğeniliyordu ama hiç de öyle şekil ortalar falan yapmadı...
Mustafa Yumlu'dan sevgilerle...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 24.07.2013, 00:08.
kusura bakmayın ama ben de çoğunlukla aynı fikirdeyim. bu kadroda Adrianın ölüsü oynar. Bu arada şu konuda haklısınız ki takıma gelmiş en yetenekli Polonyalı ki Szymkoviak tı. ki o kadromuz harika idi.
fener bilerek kendi ayağına sıktı söylemi yanlış, hükümeti arkasına almaya çalışıyorlar.
eğer dava normal şekilde devam etseydi 9 10 ay sürecekti karar açıklanıncada tff nin cezaları vermek zorunda kalmasını da eklersek 1 yıllık bir süre olacaktı, mart 2014 te seçim var, aziz bu davayı erkene çekerek, eğer ceza verilecekse seçimden önce verilsin mantığında, bu sayede seçimi kullanarak hükümetide arkasına alıp cezayı engellemeye çalışıyor. Biliyoruz ki şike soruşturmasıda seçimden sonra başlatılmıştı.
Harbiden abi aziz çakalı kesin bunu düşündü ha bana da mantıklı geldi
SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum