"Haksızlığa sapıp bütün insanların seni izlemeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir. ” Gandhi
BMN Radyo - Serdar ŞENEL ve Murat KUYUMCU
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
diğer taraftar gruplarımız yapılan bu rezilliklere neden sessiz kalıyorlar..( yada yeterince tepki vermiyorlar veya seçerek tepki veriyorlar ?? )
bu gruplarla konusamazmıyız ??En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 23:37.şike alemine meze olmayacağız..!!Yorum
-
Bu arada ailem de feci $ekilde AKP'lidir...
Ben bu olaylari anlatmaya cali$tikca kulaklarini tikadilar...
$u an da annem yanimda yayini dinliyor (:
Kimdir bu konu$an diye sordu...
Ben de dedim ki SADECE TRABZONSPOR TARAFTARI (:
Bakalim bu at gözlüklerini cikarabilir miyim...Yorum
-
Transferde Son Dakika Bilgileri Az Sonra BMN Radyo'da.
Kaçırmayın.
Dinlemek için tıklayın ;
http://Www.BMNRadyo.ComBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
Murat bey, yorumlarınızın bir çok gerçek payı var, katılıyorum.
Benim sadece itirazım çok kesin konuşmanız ve yer yer siyasi yorumlarınız biraz/azıcık fazla kaçıyor. Yani herhangi bir yanılma payı kendinizde sanki görmüyorsunuz gibi.En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 23:53.ÖmerYorum
-
Agzina yüregine saglik Murat abicim... (:
Anamdan saygilar ve sevgiler (:Yorum
-
Trabzonsporun tabanı Bmn bana göre ..bu durumda, başkanla konusmak için randevu alamazmısınız ? istek ve yanlısları yüzüne karsı söyleseniz..bilmediğim için soruyorum başkan böyle bir randevu talebine karsılık vermezmı yoksa
Böyle bir kültür olmayabilir ( Taraftarla -Başkan arasında ) belkide ama söz konusu Trabzonspor ise neden denenmesin.. Konusmanın ne zararı olabilirkiEn son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 04.07.2013, 00:01.şike alemine meze olmayacağız..!!Yorum
-
Serdar tamam senin de agzina yüregine saglik...
Seni niye ayirayim renkta$im (:
Ikinizi de dinlemek herzamanki gibi büyük keyif (:
Iyi ki varsiniz...iyi ki buradayim (:Yorum
-
serdar abiii yayınları sıklaştırmanız mümkünmü tamam işiniz gücünüz var anlıyorum ama sizi dinlemek ne kadar zevkli bilemezsinizBİZ ÖLESİYE SEVDİK!Yorum
-
Muhammet Demir gelir insallah
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
-
Yayin icin cok tesekkürler, iyi geceler.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
yabancı oyuncularımız ne zaman gidecek elimizde birçok boş yabancı oyuncu var yönetim hala birşey yapmıyor ne transfer yapılıyor ne oyuncu gönderiliyor....
sonumuz iyiye gitmiyor malesef& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum