BMN Radyo - Serdar ŞENEL ve Murat KUYUMCU

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • atomantcum
    • 27.04.2005
    • 3955
    • Mühendis
    • Ankara

Bence Aziz Yıldırım bu tarz iddiaların çoğunu, sırf böyle bi imaj yaratmak için ortaya atıyor. Çoğu da yalan. Bizim kendi takımımıza, davamıza olan güvenimizi sarsmaya çalışıyor. Bu şekilde bizim mücadelemizi sekteye uğratacak aklınca. Öğrenmiş zaten UEFA'dan baskıyı nasıl kurduğumuzu, o yüzden bize yönelik bence bu açıklamaları.

Dikkat edersek görürüz, hep yarım ağızla bişeyler geveliyor, "Hepsini de anlatmıyım şimdi" diye çamuru atıp kaçıyor. İki yıldır klasik taktiği bu.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• sanatik
      • 23.08.2004
      • 6520
      • Yönetici
      • Almanya

1) Neden adaletsiz aciklama yapan siyasileri Trabzonspor maclarindan men edemiyoruz ?

2) Hatta 3-5 hafta sonra kupayi bunlardan biri ZORLA bize getirmesine sevinebilirmisiniz ?

Iyi aksamlar

Metin
      En son sanatik tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 22:31.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Mahmut Yilmaz

Paraya karşı emeğin savaşını verdiğimizi söyleyen taraftarlar olarak acaba çok mu safız.
        Zira camiamızda emekten ezilenden yana diye söze başlayan kim varsa karşımızda siyasi figürlerle poz veriyor.

Yorum

• Serdær

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
          Yayını dinliyorum stop.
          Çok güzel yayın oluyor stop.
          Serdar okurken zorlanma stop.
          İyi yayınlar stop.
          *
          Murat Kuyumcu halı saha maçlarında paslı oynasın stop.
          İlhan Bey,

Cumhur (atomantcum) nick değiştirme konusunda yardımcı olur musunuz.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ilelioglu
            • 14.06.2008
            • 29106
            • Avrupa Diğer

Cevaplar icin tesekkürler

Farkli bir soru; UEFA Türkiye'deki medyayi takip ediyor, ayrica bizde e-mailler atiyoruz ve bilgilendiriyoruz. UEFA'nin siyasi müdahalelere karsi oldugunu biliyoruz. Mhp ve chp tarafindan yapilan bu son aciklamalar neden müdahale olarak degerlendirilmiyor? Cünkü şike sürecinin en basinda da yine her üc parti tarafindan müdahale söz konusuydu, en azindan yönlendirme vardi. UEFA'nin müdahale etmesi icin hangi kriterler yerine gelmeli, veya söyle sorayim, siyasi müdahale tam olarak nasil gerceklesmis olur?

Veya bu bir oyun mu? UEFA'nin tüm ülkeye ceza verilmesi mi isteniyor, cünkü böyle bir durumda bütün ülkeye ceza veriliyor sanirim?

..
            En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 22:38.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• beşikdüzülü61
              • 20.06.2013
              • 7
              • öğrenci
              • İstanbul

İbrahim Hacıosmaoğlu Trabzonspor koltuğunu kaldırabilecek düzeyde bir adam değil ne yazıkki kendisi siyasete alet olmayacağız diyerek Trabzonsporu adeta siyasetin odağı haline getirdi parti yalakalığına başladı

Yorum

• Mehmet Fatih Silik
                • 09.05.2008
                • 9011
                • Almanya

Iyi yayinlar dilerim Murat abi ve Serdar...
                Son geli$melerden sonra bizleri nasil bir felaketin bekledigini gercekten kestiremiyorum...
                Bir ba$kanin her icraati mi yanli$(?) olur...
                Strateji diyordum ilk ba$larda, biraz daha zaman verelim dedim ama yok...
                3 seneden beri hazirlanan ve $ike sürecini yakindan takip ettigini iddia eden bir ba$kan nasil olur da o apacik tapeleri görmezlikten gelir...

Benim bir sorum olacak...
                UEFA acik veya kapali TFF'ye verecegi direktiflerden sonra yargilamayi yeniden yapmasini isteyecektir...
                Bu sürec tamamen ba$tan mi ba$layacak yoksa sadece verilen kararlar mi UEFA'ya göre degi$tirilecek...
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• CamilloVillegas
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

• 27.01.2013
                  • 550
                  • Avrupa Diğer

Benim kafamı karıştıran. Forumda daha yeni sayılırım. Ama seçim esnasında bu forumda genelde Hacı destekleniyordu, bunu gözetledim.
                  Hiç mi Hacının şike konusunda tutumu (Otyakmaz) ve siyasi duruşu (AKP) bilinmiyordu?
                  Genel olarak biraz daha temkinli konuşmamız lazım, acele hükümler yapılmakda. Bir dakkikada bir şahısı süpermen ilan edip ikinci dakikada hain.
                  Sadri de aynı mesele idi sanki.
                  Hep mi böyle devam edecek: saniye saniye tutumumuzu mu değiştereceğiz?
                  Ömer

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
                    • 26.12.2005
                    • 16490
                    • Trabzon

hacıosmanoğlu'nu nasıl indirebiliriz iş işten geçmeden
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Salih Yazıcı
                      • 29.11.2005
                      • 4111
                      • Ankara

trabzonsporun iliklerine kadar siyaset girecek ne demek? birde 24 saat içinde tav ile ilgili 3 kere açıklama yapılmasını nasıl yorumlarsınız?
                      En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 22:50.

Yorum

• Mahmut Yilmaz

İho 3 temmuz sürecinden önce katıldığı tv programında RTE için "Başbakan ülkemiz için çok önemli bir liderdir bende onu örnek alıyorum,o ülkemiz için bir şanstır" gibi bir cümle kurmuştu.

Beni şaşırtan seçimden önce dedikleriydi,şimdi yaptıkları değil!
                        Bizi yeterince utandırmadan o koltuktan inmelidir.
                        Yoksa onun gibi kabadayı görünümlü,kafadan dolma fikirlerden beslenen delidumrul taraftarlardan bizde çok var.Bize yönetici lazım!

Yorum

• CamilloVillegas
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

• 27.01.2013
                          • 550
                          • Avrupa Diğer

Murat bey, tarif ettiğiniz başkanı nerede bulacaksınız Türkiyede?
                          Kim bunlar?
                          Ömer

Yorum

• şenol.08.borçkalı
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 13.07.2011
                            • 2070
                            • SERBEST MESLEK
                            • İstanbul

beyler sizi kutluyorum söylediklerinizin tamamına katılıyorum..siz konustukca ben gurur duyuyorum..
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• S.Seymen
                              • 18.07.2011
                              • 3568
                              • Balıkesir

.....
                              En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 23:00.
                              çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                              RİLKE

Yorum

• şenol.08.borçkalı
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 13.07.2011
                                • 2070
                                • SERBEST MESLEK
                                • İstanbul

Murat Abi, söylediklerinizi 100 kişi değilde, 100 binlerin dinlemesi için TV kanalı gerekmezmi ?
                                Yayın konusunda ise sıkıntı olmaz ,,gündüz karadeniz sarkıları ve eski maclar yayınlanır..

Aksam ise sizler yayına cıkarsınız..

Özel tv kurmanın bir caresi yokmudur ?? cokmu zor ?

İnanın bir tv kanalı kurulsa ÖNCE TRABZONSPOR diyenler coğalacak..
                                En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 03.07.2013, 23:08.
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...