tahkime giderler mi
BMN Radyo |20.06.13 |21.30 | Serdar Şenel ve Murat Kuyumcu | tff - fb 'nin açıklaması
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
zabbaha gadar devammmm
$aka bir yana gercekten sizleri dinlemek büyük bir zevk...
Güzel gönlünüze ve dilinize saglik (:
Siz tamam diyene kadar devam (:Yorum
-
beşiktaşa ceza gelmesi halinde trabzonsporun uefada ön elemede oynayacagı maçlar azalırmı?Yorum
-
arkadaşlar 2 yıl kimseye boyun eğmedik ..medyada değil ama kamuoyunda gerekli ortamı oluşturduk..ben şahsen bu konu kapandı denildiği dönemlerde dahi biz hakkımızı alacağız dedim. bu açıdan medyanın değersizleştirmesi çok önemli değil .ben okula gidince herkes hocam helal olsun size, bir gün olsun bile pes etmediniz diyorlar..herkes önümüzde saygıyla eğiliyor ..kimsenin gücü kupayı almaya yetmediği gibi değersizleştirmeyede yetmeyecek.Yorum
-
Sepp Blatter'in Trabzon'a gelmesini değerlendirmek adına, Trabzon'daki tüm taraftar gruplarımızı Cumartesi günü Havalimanına davet ediyoruz.
( tayfa )Yorum
-
Yorum
-
-
borsada durumumuz nasil? ordan transfer yapilma imkani yokmu, ne ise yariyor bu borsa?burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Çıkmam gerekti dinleyemedim yayını, niye ya erken mi kapatıyosunuz?yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
-
Ligtvdeki haberde demirören'in "şovmenlere ihtiyacımız yok" dediğini söylüyordu ama görüntü görmedim.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Kupanın bize geleceğine zerre kadar şüphem yok ancak bundaki faktör ne hacıosmaoğludur ne de siyasiler, tek faktör sadece ve sadece uefa olacaktır. Kupa gelir gelmesine ama benim, gelecek adına kaygılarım var yönetimsel sıkıntılardan ötürü. Daha profesyonel ve eğitimli bir başkana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?
Erman AydınManuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
Going to the choice of the Republic of Fenerbahçe last-minute news
Böyle bi yazı düştü emin kayanktan ne demek çözemedim olayıYorum
-
İsmim Cumhur. Değiştiricem artık şu nicki.En son atomantcum tarafından düzenlendi; 20.06.2013, 23:44.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum