federasyonun sovmene ihtiyaci yok dedi tüpcü
BMN Radyo |20.06.13 |21.30 | Serdar Şenel ve Murat Kuyumcu | tff - fb 'nin açıklaması
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Haluk Ulusoy'un tetikçisi Bülent Demirlek'in katlettiği bir sezonu hiç ettiği zamanları unutmadık..
En büyük desteği Hacıosmanoğlu dolayısıyla Trabzonspor'dan alarak başkan olan Ulusoy'un hizmetlerini biliyoruz..Yorum
-
Toparlamayın ya, transfer olur magazin olur konuşun biraz. Yalnızız. Yaban ellerde bi başına öğrencilik edenleredir asıl gurbetyattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Bizimkilerin tek hedefi Aziz Yıldırım gibi gözüküyor. Mali genel kurulda FB yöneticileriyle bizim yöneticilerimiz dostluk rüzgarları estirdi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
akyazı projesi hakkında neler düşünüyorsunuz ne zaman tamamlanır sizce?Yorum
-
-
-
Sağolun teşekkür ederiz. Her gün olsun her gün dinleriz
Bu arada isim değişikliğini başlığa yazdım ama buradan görürseniz değiştirebilirsinizyattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
hayırdır neden kapatıyonuz rtukmu kapatıyor ?
biz dinlemekten sıkılmazyız
orası kafemı ben bıle kapatmadım eger kapatırsanız .....Yorum
-
Te$ekkürler yayin icin Serdar ve Murat abi...
Hayirli geceler dilerim...Yorum
-
Teşekkürler yayın için
... Sakaryada doğan ama kalbinin yarısı 54 kere yarısı 61 kere atan bir insan. ...İletişim: Twitter: @Yavuz054 Facebook: @Yavuz054Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
,murat kuyumcunun rize pazarla baglantısı hala devam ediyor mu ? rize pazar bölge adliyesinde her zman kahve içmeye beklerim.
Yorum