BMN Radyo | Bu akşam 21:30 | İlhan Özmen ve Murat Kuyumcu | Gündem ve UEFA Süzgeci
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
miting konusunda söyledikleriniz yüzde yüzüne katılıyorum.ts siyaset üstü olgudur.Başkanın bu günkü açıklaması süperdi sadri başkan tvlerde espiri yapmayıp şu açıklamaların onda birini yapmış olsaydı bu kupa çoktan gelmişti.En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 18.06.2013, 22:26. -
UEFA ceza verse ne olacak bu ülkeye ADALET hiç gelmedi ve gelmeyecek
bugün başkan bi küfür etmediği kaldı TFF nin suratına ama kimsenin kılı kıpırdamadı hiç utanmadılaryorum Yap:
-
başkanımızın mitingden sonra Başbakana karşı hak aramıyacanı iddia etmektedir saçmalamıştıryorum Yap:
-
Trabzonspor'un FIFA 'yı devreye sokma şansı İHO'nun kürsü hevesi yüzünden bitmiştir.
Boşuna bir müracaat olur.
Atilla Dilaver twiterda yazmış.
Ne demek istiyor bu adam ?yorum Yap:
-
Fenerbahçelilerin söylemlerini beyinsizlik olarak açıklayamayız. Beyin yıkanma durumu desek daha doğru, kaç programdır Murat abi bunun psikolojik çözümlemesini yapıyor biz de böylece biraz daha sakin kalıyoruz onların sözlerine karşı. Umursamıyoruz. Siz de umursamayın arkadaşlar.yorum Yap:
-
şekip mosturoğlu ibrahim akını fedarasyon bile aklayamadı neyin kafasını yaşıyor bu şikecileryorum Yap:
-
Bizim bu konudaki en büyük dezavantajımız, hiç bir klübün Trabzonspor kadar bu işin takipçisi olmaması.
Meselâ 2010-2011 senesinde düşen takımların, neden hiç birinin
-"Hoop beyler ne yapıyorsunuz? Fenerbahçe düşecek, ben kalacağım. Bundan başka yol yok"
şeklinde itirazı olmadığını anlayamıyorum.
.yorum Yap:
-
İlhancım murat abiye sorarmısın bugününde en büyük konusu olan başkanımızın bugünkü Tff genel kurulundaki müthiş konuşması hakkında ne düşünüyor ??yorum Yap:
-
O belge 1 sene önce çıktı. Millet balık hafızalı...
UEFA'nın 3 Kasım'da CAS'a gönderdiği yazıda, 'TFF istese Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne gönderebilirdi' dedi ve ortalık karıştı. Gözler bu kez, UEFA'nın konuyla ilgili 23 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği 'ilk' resmi yazıya gönderdi. Ve SPORX.COM o belgeyi ele geçirdi.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesiyle ilgili tarihi yazışmaları bir bir ortaya çıkartan Sporx.com bir tarihi belgeyi daha ele geçirdi.
Bizim için FB'nin ceza alması yeterli diye düşünüyorum. 1 yıllık ceza gelse bile, bunu geçmişe mahsup etmeleri ve FB'nin gelecek sene Avrupa kupalarına katılabilecek olması çok bir şey değiştirmez. Siz de aynı görüşte misiniz?yorum Yap:
-
bugün infantino reisin 2011 de tff ye yolladıgı mektup ortaya cıktı , şikeci kuşlar niye bu kadar sevindi bu mektubun ortaya çıkmasına
adam şike süphesi çok yüksek yollamayın şikebahçeyi demiş sadece
yorum Yap:
-
Evet ben de ilk sorumu sorayım:
Geçen haftaki yayında, kulübün gezi parkı açıklamalarıyla siyasette alenen bir taraf tuttuğunu, bunun ilerisi için ne gibi gelişmelerin sinyalini verdiğini sormuştum. Başkanın mitinge çıkmasıyla bunun cevabını aldım sağolsun(!) Şimdi de başkan önce iktidarın mitingine çıktı, sonra tff toplantısında esti gürledi, emek hırsızları kollanıyor dedi. Peki bu çelişkili durum ilerisi için ne anlama geliyor?
Bana kalırsa hükümet şu gezi parkı sürecinde trabzonluların desteğini almak için başkanı kullandı. O da sırf parti sempatizanlığı yüzünden bu oyuna geldi saflık etti.yorum Yap:
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yorum Yap: