BMN Radyo | Bu akşam 21:30 | İlhan Özmen ve Murat Kuyumcu | Gündem ve UEFA Süzgeci
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Jaja da topu kaybettiği zaman baskı yapmaz yalnız.Jajayı da istemiyosunuz yani?yorum Yap:
-
Emrah bizde olsa yine herkesten iyi oynardı bu sene. Ben zamanında da emraha hayrandım. Milli takımı kesinlikle hakediyodu ama malum sebeplerden alınmadı.yorum Yap:
-
Sercan Kaya Trabzon'lu olmadığı halde Trabzon aşığı Trabzonspor aşığı beni geri alın diyen, takımdan yollandığında ağlayan,gittiği yerde 61 numarayı gururla giyen.. 1461'de oynadığı dönem en golcümüz yerli Ronaldo lakaplı güzel yürekli adam.. Bize böyleleri lazım..yorum Yap:
-
Taraftar sağ bek için Zeki ve Göksuya çok güveniyor.Ben yeterli bulmuyorum.Sağ beke Şenerin transfer edilmesi taraftarıyım siz ne düşünüyorsunuz?yorum Yap:
-
Ben de Ender abi gibi düşünüyorum. Onur kalede olunca çok daha rahatım ben de
yorum Yap:
-
-
-
yunus mallı ve mehmet ekici mutlaka alınmalı eneramo , kweaka ile olmaz bu işler forvet gibi forvet almalıyızyorum Yap:
-
Misafir yanıtladıönemli olan jaja butun yapancılar gitsin sadece jaja gelsin gerisi yerli olsa güzel olur.sizcede Jjaja faydalı olmazmıEn son Misafir tarafından düzenlendi; 18.06.2013, 23:49.yorum Yap:
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yorum Yap: