📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
İyi yayınlar.
Ama radyonun linki paylaşılırsa daha da güzel olur.
Edit : tamamdır. dinlemedeyiz. Linke gerek kalmadı.
En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 22:55.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Taraftarı bile topyekün kapitalizm çarkında olan bir takıma (sadece biz değil diğer kulüpleride katabilirsiniz) anti-kapitalistlik atfetmek ne kadar doğru?
Sizin için söylemiyorum ama PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI sözü bazı kişiler tarafından böyle bir okumaya maruz bırakılıyor. Buradaki Emek, ister istemez girilen kapitalist ilişki ağında diğerlerine nazaran daha temiz kalmak demek değilmidir,yalnızca?
Şimdiden iyi yayınlar.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum