Saatinde başlıyor mu program? Derken başladı iyi akşamlar
BMN Radyo | Alihan Ertürk ve Murat Kuyumcu ile Sıcak Gündem | www.bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Murat abi ender abinin akrabası mı? Sesi de benziyo çünkü, öylesine soruyorum merak ettim forumdan biri söyleyebilir mi?yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Arkadaşlar Ünal karaman konusunda konuşmaması normal. Başkan açık açık söyledi. Sportif işlere ünal karaman ve teknik heyet bakacak sadece. Kalan tüm işler özellikle şike konusu yönetim elinde. Zaten çakıroğlu ve İHO bu konuda bugün açıklama yaptıTrabzonlu olmak bir şereftir !Yorum
-
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=42194
Soru:
Fenerbahçe'nin sevk yazısına verdiği cevabı basında görüyoruz. Peki sevk yazısının kendisi nerede? Gören var mı?El-Adlu Esasu'l-MülkYorum
-
Evet son zamanlarda fırsatım olmuyo dinleyemiyodum yayınları.
Ama keşke yayın akışını bozmasaydınız ya burdan biri yazardı neyse çok teşekkür ederim
Bu arada genel olarak yayınlar öncesi katılımcılar kendini kısaca bi tanıtsa, veya programı açanlar tanıtsa güzel olur diye düşünüyorum.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Yorum
-
Fenerbahçe savunmayı Bruno Alves'le yapsın belki o zaman bi işe yarar.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Allah razı olsun sizlerden arkadaşlar. Vallaha kuraklıkta yağan yağmur gibisiniz. Her yerde bu yavşakların ağzından haber dinlemekten gına geldiydi. Sizlerin sayesinde nefes alıyorum yeminlen."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Soru-1) Şike süreci olması gerektiği gibi biterse Trabzonspor ne kadar tazminat alır ? Bu rakam öngörülebilir mi ? Bu hesaplamayı şimdiden kim, nasıl yapabilir ?
Soru-2) Trabzonspor'un hisseleri %30 artarak 6,30 TL'yi buldu, fenerin hisseleri de düşmekte. Trabzonspor hisseleri şike süreci olması gerektiği gibi biterse yaklaşık kaç TL olur ?StopMatchFixing.ComYorum
-
Soru:
Sosyal medyada UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında verdiği sevk kararının Gezi Parkı eylemleriyle bağlantılı olduğunu savunanlar var. Bu kişiler hakkındaki psikolojik teşhisiniz nedir?El-Adlu Esasu'l-MülkYorum
-
Fenerin bugünlerde alacağı cezayı bir bucuk ay evvelden biliyorduk,
Dolayısıyla bu iddia taca çıkar, ama bu savın önüne geçmek ulusal basına hakim olmayı gerektirdiği için aksini ıspatlarken başarısız olacağız.StopMatchFixing.ComYorum
-
Soru:
Fenerbahçe'nin sadece 2 yıl men edilmesi eldeki delillere göre az değil mi? Sadece Fenerbahçe'nin savunmasını biliyoruz. Sevk yazısının içeriğini bilmiyoruz. UEFA yöneticilerle kurumu ayırdığı halde Fenerbahçe'nin tüzel kişilik olarak payına 2 yıl düşmüş ve diğer 5 suç ise gerçek kişi yöneticilere dağıtılarak hafifletilmiş olabilir mi?El-Adlu Esasu'l-MülkYorum
-
Yorum
-
İyi yayınlar üçünüzüde özlemişim sorum yok siz konuşun yeter, murat abi yarın senide aramızda görmek istiyoruz
>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum